Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Castelli bunda UNLIMITED PERFETTO RoS 2

Nový model bundy Castelli UNLIMITED PERFETTO RoS 2 je vzdušný a voľnejší ako jej predchodca.
Matúš Bušík
Castelli bunda UNLIMITED PERFETTO RoS 2

Unlimited verzia bundy Perfetto RoS 2 má grafickú potlač, vďaka čomu vyzerá v teréne viac ako doma, bez obetovania výkonu.

Bunda Perfetto RoS 2 vyniká v suchých podmienkach vďaka vysokej priedušnosti, ale i vo vlhkých podmienkach vďaka exkluzívnym tkaninám GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® od Castelli.

Perfetto RoS 2 udrží vonku všetok studený vietor a zároveň je oveľa priedušnejšia ako typické polyuretánové membrány používané u väčšiny konkurencie. Keď zostanete počas výkonu suchší, nepotrebujete toľko vrstiev.

Sama o sebe je akurát do miernych podmienok, zatiaľ čo pridanie izolačnej vrstvy (teplý dres a/alebo nátelník) vám umožnia obliecť túto bundu aj do zimy. Vy sa rozhodnite.

Časť názvu „2“ odkazuje na aktualizácie najnovšej verzie, vrátane obojsmerného zipsu YKK® Vislon® pre lepšie nastaviteľné vetranie.

Reflexné prvky na chrbte sú viditeľnejšie, šev v hornej časti ramena bol presunutý na chrbát a tri vrecká pojmú viac vecí.

Zatiaľ čo Perfetto stále zostáva vhodné pre výkon, nový model poskytuje viac priestoru cez hrudník, ramená a bicepsy.

Cena: 249,95 €

www.skprofibike.sk

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu