Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Pomsta fanúšikov Mathieu van der Poela: Hotel v Austrálii zaplavili negatívnými recenziami

"Deti celú noc klopú na dvere. Keď pôjdem nabudúce do Austrálie, radšej spím pod mostom," píšu fanúšikovia v ironických komentároch.
Martin Sarvaš
Pomsta fanúšikov Mathieu van der Poela: Hotel v Austrálii zaplavili negatívnými recenziami

Mathieu van der Poel bol jedným z najväčších favoritov na Majstrovstvách sveta v Austrálii, no z pretekov odstúpil už po úvodnej hodine.

Noc pred majstrovstvami totiž namiesto bol namiesto spánku na policajnej stanici po údajnom rušení hlukom a následnej hádke v jeho hoteli.

Podľa polície sa dostal Van der Poel do verbálneho konfliktu s dvoma dievčatami, ktoré mali 13 a 14 rokov. 27-ročný Holanďan napokon dostal pokutu za napadnutie, no obvinenia poprel.

„Išiel som skoro spať a viacero detí na chodbe mojej izby malo potrebu nepretržite klopať na moje dvere. Po chvíli som mal toho už dosť. Nežiadal som ich pekne, aby prestali. Potom prišla polícia a zobrali ma,“ opísal Mathieu van der Poel. Viac informácií o incidente sa dočítate tu.

Pomsta faúšikov

Fanúšikovia Mathieu van der Poela mali potrebu pomstiť sa za svojho obľúbeného cyklistu a 4-hviezdičkovému hotelu Novotel Brighton-Le-Sands na pobreží Sydney začali na Google zanechávať ostré negatívne recenzie.

„Aspoňže má váš hotel celosvetovú pozornosť. Voláte políciu, lebo váš hosť nemôže spať. Verím, že ste mu ponúkli vrátiť peniaze,“ píše komentujúci.

„Veľmi hlučný hotel, hrozná bezpečnosť. Keď sem pôjdete, uistite sa, že si so sebou vezmete nejakých nepočujúcich, aby ste nedostali pokutu 1500 dolárov. Keď pôjdem nabudúce do Austrálie, radšej spím pod mostom,“ píše sa v ďalšom komentári.

„Deti klopú na dvere celú noc.“

Vidno, že Mathieu van der Poel je veľmi populárny cyklista, pretože komentárov neustále pribúda.

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu