Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Peter Sagan chcel dizajn bicykla inšpirovaný autami „muscle cars“ zo 70. rokov

Peter Sagan prezradil, čím je inšpirovaný dizajn jeho nového pretekárskeho bicykla S-Works Tarmac SL7.
Martin Sarvaš
 Video: Peter Sagan chcel dizajn bicykla inšpirovaný autami „muscle cars“ zo 70. rokov

Peter Sagan prestúpil v sezóne 2022 do francúzskeho tímu TotalEnergies a so sebou si priniesol aj niekoľkých sponzorov vrátane sponzora na bicykle Specialized.

TotalEnergies spolu so Saganom predstavili nové tímové bicykle S-Works Tarmac SL7, ktoré majú červeno-čierne rámy a špeciál Petra Sagana má bledomodrý rám s malými červenými doplnkami.

Vo videu tímu TotalEnergies Sagan prezradil, že dizajn eho nového pretekárskeho bicykla je inšpirovaný ‚muscle cars‘ autami zo 70-tych rokov,

Prečítajte si  tiež

Detaily nového S-Works Tarmac SL7 Petra Sagana aj so špecifikáciou si môžete pozrieť tu.

„Rozhodli sme sa, že pôjdeme smerom ‚old fashion, old school‘. Pýtali sa ma toho veľa, aké farby sa mi páčia, aké autá sa mi páčia. Viete, mne sa páčia ‚muscle cars‘ autá zo 70-tych rokov.“

„Dizajn bicyklu je veľmi jednoduchý, myslím si, že tá farba, ktorú vybral Specialized pre tento bicykel, je krásna s pekným detailami ako výrazná červená sedlovka.“

„Veľmi sa z tohto bicykla teším, lebo dizajn je čistý, jednoduchý a je unikátny. Je to ďalší z edície bicyklov zo série Specializedu Peter Sagan, takže ak by sa vám páčil, môžete si ho objednať.“

Peter Sagan hovorí o svojom novom bicykli:

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu