Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Načerpajte chutnú, ľahko stráviteľnú a stabilnejšiu energiu z nugátového krému

Väčšina nugátových produktov na trhu obsahuje len minimum lieskových orieškov a kakaa.
Biker
Načerpajte chutnú, ľahko stráviteľnú a stabilnejšiu energiu z nugátového krému

Mnoho ľudí zbožňuje sladké. A drvivá väčšina z nich nedá dopustiť na spojenie lieskových orieškov a čokolády. Kto raz ochutnal, na chuť nugátu už nezabudne. Bežný nugát má však jeden veľký nedostatok. Je ním nízka kvalita receptúry a vstupných surovín.

Väčšina nugátových produktov na trhu obsahuje len minimum lieskových orieškov a kakaa. Sú nahradené lacnejším palmovým olejom a kvantami rafinovaného cukru. Tento krok robí z chutnej a funkčnej potraviny produkt, ktorí nám viac škodí ako prospieva.

V Powerlogy sa snažíme urobiť maximum pre vývoj produktov, ktoré v sebe spájajú silu čistej chuti a funkčnosti pre extra energiu a nadpriemerný fyzický aj mentálny výkon.

Veríme, že kvalitné jedlo mení myslenie a preto majú všetky naše produkty vysokú výživovú hodnotu. Zároveň chceme pomôcť zlepšovať stravovacie návyky rodín, hlavne  čo sa týka raňajok a snackov.

Určite poznáte slávnu orieškovú nátierku začínajúcu sa písmenom N a končiacu na TELLA. Napriek jej zloženiu, ktoré má podľa nás naozaj ďaleko od optima, ju každodenne konzumuje veľké množstvo ľudí vrátane žien a detí. Mnohí vedia, že je to nezdravé, no často podľahnú túžiacim detským očiam.

Nám to nedalo a vytvorili sme zdravú alternatívu tejto slávnej nátierky, ktorú môžete pokojne dopriať sebe aj svojim deťom (samozrejme, nemáme na mysli prejedanie či neuvedomelú konzumáciu).

Po dlhom vývoji a testovaní vznikla finálna receptúra, ktorá podľa nášho názoru stojí za všetky drobné. Náš orieškový nugát je jednoduchý zložením, no komplexný chuťou. Nájdete v ňom len prvotriedne lieskovce, výberové kakao a prijateľné množstvo trstinového cukru.

Všetky suroviny sú v BIO kvalite. BIO ingrediencie používame preto, že zaručujú vysoké štandardy kvality, skvelú chuť aj energiu. Množstvo orechov bežne dostupných na trhu totiž podlieha oxidácii a často obsahujú aflatoxíny.

Vyskúšajte Powerlogy nugát, po ktorom nemusíte mať výčitky. Milovníkom chrumkavosti ponúkame nugát s kúskami lieskových orieškov v BIO kvalite. A ak oceníte dokonale hladký krém, odporúčame vám jemný nugát s novou receptúrou. Vyniká krémovou konzistenciou a extra ingredienciou – ľahko stráviteľným MCT olejom. Jeho pridanie do nugátu zaručí:

– ešte ľahšie trávenie
– intenzívnejšiu chuť orieškov a nugátu
– chutný zdroj rýchlej a stabilnej energie

Keďže vieme, že tento čerstvý lieskovoorieškový krém s pravým kakaom a extra MCT olejom je výborným zdrojom chutnej energie, vyrobili sme ho aj v malom praktickom vytláčacom balení s vrchnákom. Je ideálny na cesty, šport či ako desiata pre deti. Dnes sa preto môžete spoľahnúť, že vás kapsička naozaj zasýti a podrží nielen vďaka lahodnej chuti, ale aj kvalitnému zloženiu.

Krém neobsahuje lepok, mlieko, palmový olej a ani umelé konzervanty. Jednoducho je bez umelín.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu