Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Svetový rekordér v skoku do výšky na bicykli Daryl Brown bude jazdiť za Whyte

Bude pracovať nielen ako testovací jazdec a ambasádor, ale bude sa podieľať aj na vývoji pumptrackového bicykla.
Biker
Svetový rekordér v skoku do výšky na bicykli Daryl Brown bude jazdiť za Whyte

Profesionálny biker, víťaz Crankworx Speed&Style v Les Gets a držiteľ Guinessovho rekordu v skoku do výšky na bicykli Daryl Brown podpísal zmluvu s výrobcom Whyte ako testovací jazdec a ambasádor. Okrem toho sa bude podieľať na vývoji nových modelov Whyte pre pumptrack.

Popri účasti na vybraných pretekoch a iných akciách lokálneho i svetového významu bude Darylovou úlohou prezentovať možnosti súčasnej produkcie Whyte, bude sa starať o obsah sociálnych sietí Whyte a takisto by sa mal zúčastňovať na akciách, kde sa budú predstavovať nové modely Whyte pre nasledujúce roky.

„Nemôžem byť šťastnejší ako teraz, keď som sa oficiálne stal členom rodiny Whyte bikes! Už skôr som sa cítil byť súčasťou tejto party, pretože sme zdieľali rovnakú vášeň pre horské bicykle a zábavu, ktorú tento šport prináša! Whyte má skutočne zaujímavú a pestrú kolekciu, ktorú teraz budem môcť spoznať skutočne zblízka.“

„Zároveň sme už od začiatku začali spoločne pracovať na novom pumptrack špeciáli, pričom ma tento projekt vracia k mojim vlastným koreňom. Ja sám som totiž začínal ako dirt jumper, takže na podobných pevných a zábavných bicykloch to pre mňa celé odštartovalo,“ hodnotí svoj vstup do rodiny Whyte bikes sám Daryl Brown.

„Daryl je mimoriadne nadaný jazdec zameriavajúci sa na extrémne disciplíny a sme preto veľmi radi, že sa stal súčasťou rodiny Whyte bikes. Pre nás je pritom dôležitý aj fakt, že sa jedná o lokálneho jazdca z blízkosti našej základne. Priamo Daryl je tiež zodpovedný za niektoré traily v oblasti Friston Forest, kde mnoho z nás pravidelne jazdí. Navyše skutočnosť, že býva blízko ústredia Whyte, nám umožňuje vytvoriť skutočne úzky pracovný a veríme, že aj priateľský vzťah,“ dopĺňa Guy Farrant, majiteľ značky Whyte.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Darylbrownmtb (@darylbrownmtb)

Daryl Brown

Bio: http://archive.crankworx.com/athlete-bio/daryl-brown/

Úspechy:

  • 2 roky po sebe titul  Darkfest/Fest Series Rider
  • 2x víťaz Fise World China slopestyle
  • 1x víťaz UK Dirt Wars
  • 2x víťaz King of Dirt
  • 1. miesto Crankworx Speed&Style Les Gets
  • 3. miesto Crankworx Speed&Style Whistler
  • 4. miesto Crankworx Speed&Style Whistler

Zdroj: Whyte.bike

 

 

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 13:41 Detaily, špecifikácia a hmotnosť pretekárskeho špeciálu Jaroslava Kulhavého Superior XF 9.9 Team.

Jarda Kulhavý si myslel, že jeho bicykel váži pod 10 kg, ale v skutočnosti má o kilo viac.

Včera 13:00 Crankworx Rotorua odštartoval cez víkend zjazdovými pretekmi, ktoré vyhrali Eliana Hulsebosch a Lachlan Stevens-McNab.

Za nami sú úvodné preteky podujatia Cranwkorx Rotorua, ktoré sa koná na Novom Zélande. Ide o populárny festival, ktorý tento rok odštartoval zjazdovými pretekmi a v oboch hlavných kategóriách sa z víťazstva tešili domáci novozélandskí jazdci.

Včera 12:25 Slovenky Krahulcová a Števková skončili v prvej etape pretekov Cape Epic na 8. mieste.

Vo výsledkovej listine tak zopakovali svoj výsledok zo včerajšieho prológu. Víťazmi úvodnej 88 km dlhej etapy sa medzi ženami stali Anne Terpstra s Nicole Koller, zatiaľ čo v mužoch po napínavom šprinte etapu vyhrali Wout Alleman s Hansom Beckingom.

Včera 12:13 Lukáš Kubiš vybojoval v šprinte desiate miesto na slovinských pretekoch GP Istria.

Pódium obsadila trojica pretekárov z úniku, Marcin Budzinski, Max van der Meulen a Riccardo Zoidl. Kubiš sa zapojil do hromadného šprintu, v ktorom bol siedmy najrýchlejší, čo napokon stačilo na to, aby uzavrel najlepšiu desiatku.

Včera 10:33 Tadej Pogačar už dnes odštartuje na etapových pretekoch Okolo Katalánska.

Najväčšími favoritmi pre celkovú klasifikáciu sú Pogačar, Sepp Kuss, Aleksandr Vlasov, Ilan Van Wilder, Simon Yates a Egan Bernal.

Zavrieť reklamu