Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Svetový rekordér v skoku do výšky na bicykli Daryl Brown bude jazdiť za Whyte

Bude pracovať nielen ako testovací jazdec a ambasádor, ale bude sa podieľať aj na vývoji pumptrackového bicykla.
Biker
Svetový rekordér v skoku do výšky na bicykli Daryl Brown bude jazdiť za Whyte

Profesionálny biker, víťaz Crankworx Speed&Style v Les Gets a držiteľ Guinessovho rekordu v skoku do výšky na bicykli Daryl Brown podpísal zmluvu s výrobcom Whyte ako testovací jazdec a ambasádor. Okrem toho sa bude podieľať na vývoji nových modelov Whyte pre pumptrack.

Popri účasti na vybraných pretekoch a iných akciách lokálneho i svetového významu bude Darylovou úlohou prezentovať možnosti súčasnej produkcie Whyte, bude sa starať o obsah sociálnych sietí Whyte a takisto by sa mal zúčastňovať na akciách, kde sa budú predstavovať nové modely Whyte pre nasledujúce roky.

„Nemôžem byť šťastnejší ako teraz, keď som sa oficiálne stal členom rodiny Whyte bikes! Už skôr som sa cítil byť súčasťou tejto party, pretože sme zdieľali rovnakú vášeň pre horské bicykle a zábavu, ktorú tento šport prináša! Whyte má skutočne zaujímavú a pestrú kolekciu, ktorú teraz budem môcť spoznať skutočne zblízka.“

„Zároveň sme už od začiatku začali spoločne pracovať na novom pumptrack špeciáli, pričom ma tento projekt vracia k mojim vlastným koreňom. Ja sám som totiž začínal ako dirt jumper, takže na podobných pevných a zábavných bicykloch to pre mňa celé odštartovalo,“ hodnotí svoj vstup do rodiny Whyte bikes sám Daryl Brown.

„Daryl je mimoriadne nadaný jazdec zameriavajúci sa na extrémne disciplíny a sme preto veľmi radi, že sa stal súčasťou rodiny Whyte bikes. Pre nás je pritom dôležitý aj fakt, že sa jedná o lokálneho jazdca z blízkosti našej základne. Priamo Daryl je tiež zodpovedný za niektoré traily v oblasti Friston Forest, kde mnoho z nás pravidelne jazdí. Navyše skutočnosť, že býva blízko ústredia Whyte, nám umožňuje vytvoriť skutočne úzky pracovný a veríme, že aj priateľský vzťah,“ dopĺňa Guy Farrant, majiteľ značky Whyte.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Darylbrownmtb (@darylbrownmtb)

Daryl Brown

Bio: http://archive.crankworx.com/athlete-bio/daryl-brown/

Úspechy:

  • 2 roky po sebe titul  Darkfest/Fest Series Rider
  • 2x víťaz Fise World China slopestyle
  • 1x víťaz UK Dirt Wars
  • 2x víťaz King of Dirt
  • 1. miesto Crankworx Speed&Style Les Gets
  • 3. miesto Crankworx Speed&Style Whistler
  • 4. miesto Crankworx Speed&Style Whistler

Zdroj: Whyte.bike

 

 

Vaše komentáre

Aktuality

17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

Zavrieť reklamu