Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Totem Raven – vydarený dámsky športový elektro cross

Biker

Totem Raven je veľmi vydarený športovo strihnutý dámsky elektro cross. Má vynikajúcu pohonnú jednotku, veľkokapacitnú batériu a kvalitné značkové komponenty na precíznom hliníkovom ráme.

Je zároveň i veľmi komfortný vďaka pohodlnému sedlu, ergonomickým gripom, tvaru riadidieľ,  možnosti nastaviť ich výšku polohovaním predstavca.

Naviac musíme vyzdvihnúť nový typ extra tuhej odpruženej vidlice a účinné hydraulické kotúčové brzdy. Raven dokáže príjemne prekvapiť aj skúsenejších elektro jazdcov svojím výkonom, jazdným komfortom a celkovou kvalitou.

Bicykel je už k dispozícii na predaj v obidvoch farbách – červená a čierna

Pohon

Integrovaný stredový pohon Comp Drive C17 je založený na kombinácii japonskej mechanickej konštrukcii a českej elektroniky. Využíva patentovanú technológiu Gear Sensor GSGI s indikáciou polohy zaradeného rychlostného stupňa, ktorá zaisťuje plynulé a komfortné riadenie a zároveň predlžuje životnosť celého riadiaceho systému.

Naviac je prevodník úplne nezávislý na rotácii kľúk a tie sa otáčají veľmi ľahko. V prípade, že jazdec nevyužíva asistenciu pohonu, nepretlačuje prevodové súkolie a jazda je porovnateľná s jazdou ako na bežnom jazdnom bicykli.

Tichý motor

Stredový motor Comp Drive C17 je plne konkurenčný s ostatnými omnoho drahšími prémiovými motormi renomovaných značek.

Nespornú výhodu má v úplne tichom chode a vysokom výkone, dokáže poskytnúť maximálny točivý moment až 80 N (!), čo nie je bežné zatiaľ ani u všetkých prémiových výrobcov motoru.

Stačí se pozrieť u každého konkurenčného pohonu na technické parametre. Výhodou tohoto systému je i relatívna úspora energie, pretože s kvalitnými prevodmi, ktoré tento elektrobicykel má a širokým rozsahom asistencie sa dá ísť veľmi úsporne na jednotku, alebo dvojku, pritom motor vás s rezervou utiahne, vyššie stupne potom využijeme predovšetkým vo väčších stúpaniach.

Spojenie cez aplikáciu

Na ľavej strane riadidel je umiestená ovládacia jednotka Comp Drive LCD RM1. Jej konštrukcia je odolná proti poškodeniu a ponúka jazdcovi päť režimov asistencie. Zobrazuje základné informácie o aktuálnej rýchlosti, odjazdenej vzdialenosti, stav nabitia batérie a zvolenom režime asistencie.

Ovládacia jednotka je vybavená funkciou Bluetooth a pomocou špeciálne navrhnutej aplikácie CompDrives umožňuje komunikovať so smartfónom. Nechýba ani USB konektor. Rozmery ovládacej jednotky sú 26 mm x 50 mm.

Pohodlná jazda

Crossový elektrobicykel Totem Raven  kladie veľmi malý odpor v pneumatikách, čo napomáha dlhším dojazdom. Systém prednej vidlice, ktorá je de facto pevná a pruží centrálne hneď pod hlavovou trúbkou, tiež napomáha lepším jazdným vlastnostiam.

Vidlica je tak veľmi tuhá a zdvih nie je veľký, avšak ten ani nie je treba, naviac oproti klasickej ťažkej odpruženej vidlici ušetríme aj dosť na váhe.

www.cyklosvec.cz/totem

Vaše komentáre

Aktuality

13:01 Mathieu van der Poel je bez Van Aerta suverénnym favoritom monumentu Okolo Flámska.

Mads Pedersen síce na pretekoch odštartuje, ale po tvrdom páde na Dwars door Vlaandren, pri ktorom utrpel početné pomliaždeniny a odreniny, sú jeho šance na výhru určite nižšie.

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Zavrieť reklamu