Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Specialized predstavil špeciálnu dámsku limitovanú kolekciu Mixtape

Kolekcia desiatich limitovaných produktov Mixtape je nápadom hlavnej dizajnérky Specializedu Kayly Clarot.
Martin Sarvaš
Specialized predstavil špeciálnu dámsku limitovanú kolekciu Mixtape

V súčasnosti je je síce doba rôznych online hudobných playlistov, ale ešte prednedávnom mnoho ľudí počúvalo výber svojich najobľúbenejších pesničiek na vlastnoručne vyrobebných mixtapoch, či už na kazetách, CD a neskôr aj v mp3 prehrávačoch.

Presne nad týmto sa zamyslela hlavná dizajnérka Specializedu Kayla Clarot a rozhodla sa vytvoriť špeciálnu limitovanú dámsku kolekciu, ktorú nazývajú Mixtape.

Dámska kolekcia obsahuje dohromady 10 produktov – bicykle Diverge Expert X1, Stumpjumper Comp Carbon 27.5 a Sirrus Sport, rám S-Works Tarmac Disc, helmu S-Works Prevail, cestné topánky Torch 2.0, cestné krátke nohavice a dres SL Expert, topánky Remix a ponožky.

„Každý z nás je jedinečný, ale jednu vec máme všetci spoločnú – hudbu,“ hovorí dizajnérka kolekcie Kayla Clarot.

„Nezáleží na tom, ako jazdíte, kolekcia Mixtape vás vyzýva vytvoriť si ten najlepší mixtape, aký dokážete a zdieľať ho so všetkými, ktorý sú ochotný ho počúvať. Chcela som vytvoriť cyklistickú kolekciu, ktorá je určená špeciálne pre mladé ženy a ich spájanie,“ vysvetlila Kayla Clarot.

Mixtape obsahuje skutočne pekné a moderné dizajny, je však škoda, že kolekcia pravdepodobne nebude dostupná na Slovensku. Z okolitých štátov Slovenska sa kolekcia zobrazuje na regionálnej verzii webu Specialized pre Rakúsko a Maďarsko, takže ak by ste skutočne chceli niektorý z týchto produktov, v Maďarsku a Rakúsku by mali byť dostupné.

Produkty a ceny kolekcie Specialized Mixtape

Rám S-Works Tarmac Disc
Cena: 3,999€

Sirrus Sport Step-Through
869€

Diverge Expert X1
Cena: 4,799€

Stumpjumper Comp Carbon 27.5
Cena: 4,399€

S-Works Prevail + ANGi
Cena: 230€

Cestné topánky Torch 2.0
Cena: 154,90€

Krátke nohavice SL Expert
Cena: 149,90€

Dres SL Expert
Cena: 99,90€

Topánky Remix
Cena: 104,90€

Cestné ponožky
Cena: 14,90€

Vaše komentáre

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu