Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Night Race 2012 v Bike Centre Kálnica už túto sobotu

Propozície na 1. Nočné preteky a Mikulášsky biker karneval Na sobotu 8. decembra 2012 sme pre Vás pripravili prvú zimnú bikerskú akciu tejto sezóny. Okrem toho, že to bude prvá zimná (počasie sa do zimnej sezóny prehuplo práve v týchto dňoch), pôjde taktiež o prvé nočné zjazdové preteky, ktoré sa uskutočnia na umelo osvetlenej trati DH Fox. Aby to nebolo málo, budete mať možnosť vyskúšať ďalšiu novú disciplínu a to 4-slalom, pretek najviac pripomínajúci začiatky bikovania a dual slalom, avšak so zdvojnásobeným počtom jazdcov. Niečo medzi dual slalomom a four crossom. Tento pretek bude taktiež v noci za umelého osvetlenia priamo na zjazdovke. Postavili sme Vás obrák so 6-timi bránkami, pripravte sa na poriadny motokros :). Afterpárty sa bude niesť v štýle mikulášskeho karnevalu. Vstup iba v maskách - Mikuláš, Čert, Anjel a Fox, v každej kategórii vyberieme a oceníme najlepšiu masku, v kategórii Fox je rozhodujúci počet kusov oblečenia značky Fox :)
Biker
Night Race 2012 v Bike Centre Kálnica už túto sobotu

Program:

10.00 – 12.00 : Registrácia

10.00 – 16.30 : Voľný tréning a jazdenie v bike parku

             16.30 : Štart DH Fox

             18.00 : Štart 4-slalom

             19.30 : Vyhlásenie výsledkov, biker karneval

Nočný zjazd DH Fox:

  kategórie: – Junior + Elite

                   – Open (všetci ostatní)

2 merané jazdy, berie sa lepší čas

Nočný 4 slalom :

   kategórie: – Junior + Elite

                    – Open (všetci ostatní)

zoradenie do pavúka podľa výsledkov z DH Fox

vyraďovacie jazdy, dvaja najlepší z každej jazdy postupujú

Ceny : vecné

Štartovné:    12 Eur  – v štartovnom (vstupnom) – vývoz, jeden celodenný voľný vstup na lyžovanie do skicentra v hodnote 15eur, časopis Biker, fľaštička Jägermeister, 0,5l čaj alebo 0,3l varené víno                    

 

Tešíme sa na Vás,

CTM bike park Kálnica

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/457926370910606/?ref=ts&fref=ts

Aktuality

16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu