Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Idete na Bikefest autom? Prečítajte si, kde, ako a za koľko zaparkujete

Nový systém parkovania na Bikefeste má za cieľ odľahčiť prístupové cesty do bikeparku. Do Bike Parku Kálnica sa odveziete pohodlne kyvadlovou dopravou.
Biker

Systém parkovania sa pre tento ročník Bikefestu zmenil a má za úlohu odľahčiť prístupové cesty do bikeparku, zvýšiť komfort návštevníkov a predísť problémom či nežiadaným zápcham na cestách pred kálnickým Bikeparkom.

Mapa a cestovný poriadok (na stiahnutie)

Birell Bikefest 2018 info

 

Miesto: Bike Park Kálnica

Dátum: 25. – 27. mája 2018

Vstupné: na festival zadarmo

Kemping: (stan) zadarmo

Kemping: (auto, karavan) 10 € (1 – 4 dni)

Parkovanie vrátane kyvadlovej dopravy: Rakoľuby zadarmo

Parkovanie pri bikeparku (štvrtok – sobota): 5 €

Parkovanie pri bikeparku (nedeľa): zdarma

 

Kálnica sa nachádza len 6 km od Nového Mesta nad Váhom a 25 km od Trenčína. Z Bratislavy a zo Žiliny je to po diaľnici D1 autom len jedna hodina. Z diaľnice stačí odbočiť smerom na Beckov a následne vás už budú na BikeFest viesť smerovníky. Z Brna sa na BikeFest dostanete za hodinu a pol, z Banskej Bystrice za dve.

Mapa (GPS: N48°45’25‘ E17°56’10‘)

Ako do Kálnice?

Ak sa rozhodnete ísť vlakom alebo autobusom, vystúpte na železničnej/prípadne autobusovej stanici v Novom meste nad Váhom. Hneď pri železničnej sa nachádza aj autobusová stanica, kde nastúpite na autobus smer Kálnica (napríklad Bus číslo 304416 13, 304415 21, alebo 304415 25). Vystúpite na zastávke horný koniec (na otoči) a odtiaľ prejdete pešo už len cca 500 m do areálu BikeFestu.

Najpohodlnejšie sa na BikeFest dostanete kyvadlovou dopravou, ktorú sme pre vás v tomto roku pripravili. Tá bude v pravidelných intervaloch chodiť na trase Nové Mesto nad Váhom – Bike Park Kálnica. Viac info už čoskoro.

Záchytné parkoviská

Záchytné parkovisko v Rakoľuboch – zdarma

Bezplatne zaparkovať bude možné na záchytnom parkovisku v priemyselnom parku v Rakoľuboch, ktoré sa nachádza hneď za zjazdom z diaľnice, asi štyri kilometre od bikeparku. Tí, čo prídu na bicykli, však určite nebudú mať problém odšliapať si štyri kilometre do bikeparku. K dispozícii bude aj kyvadlová doprava s cykloprívesom z Nového Mesta nad Váhom.

Parkovisko pri Bike Parku – 5 € (jednorázový poplatok – štvrtok-sobota)

Parkovisko pri areáli bikeparku bude spoplatnené jednorazovým poplatkom. Cena parkovného je 5 eur od štvrtku do soboty. Po opustení parkoviska nemožno garantovať miesto na parkovisku. Od nedele 5:00 hod bude parkovisko pre všetkých návštevníkov zadarmo.

Parkovanie na trávnatých plochách mimo vyznačeného oficiálneho parkoviska je bezplatné, avšak na vlastnú zodpovednosť. V prípade nepriaznivého počasia hrozí zapadnutie a šmýkanie vozidiel.

Kyvadlovka

Do Bike Parku Kálnica sa odveziete pohodlne kyvadlovou dopravou. Trenčiansky samosprávny kraj a Slovenská autobusová doprava Trenčín – SADTN pre pripravili špeciálne autobusy na pravidelnej linke Nové Mesto nad Váhom – Bikepark Kálnica.

Harmonogram kyvadlovky:


Časový harmonogram kyvadlovky na stiahnutie

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu