Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Príďte si pokecať a pozrieť nový showroom Made4bike

Dnes síce všetko nájdete na webe, no osobný kontakt je stále veľmi dôležitý. Práve z toho dôvodu otvoril Made4bike v Banskej Bystrici nový showroom pre všetkých cyklistov.
Biker

Made4bike ako slovenský distribútor niekoľkých cyklistických značiek funguje najme vo svete veľkoobchodu a okrem svojich osobných kontaktov s obchodníkmi sa momentálne nachádza vo virtuálnom svete, teda vo forme web-stránky a e-shopu.

To je samozrejme efektívny spôsob, no predsa len chýba osobný kontakt. Ten je dôležitý najmä pri snahe poradiť a rovnako umožní vytvoriť príjemnú atmosféru – akúsi komunitu bikerov, kde sa môžete vždy zastaviť, porozprávať a pritom pozrieť, čo je nové.

A práve preto vznikol showroom Made4bike, kde si každý biker dokáže vybrať príslušenstvo na kompletnú starostlivosť o svoj bike, oblečenie, chrániče, batohy, okuliare či dokonca výživu, alebo len si tak pokecať.

Máte tak mať možnosť na jednom mieste pozrieť, „ohmatať“, vyskúšať alebo priamo odkonzultovať produkty z portfólia ponúkaných značiek. Obľúbené sú aj sobotňajšie poradensko-predajné akcie zamerané na jednotlivé produktové rady a ich špecifiká.

Čo všetko môžete vidieť?
Polaris – oblečenie na každý trail do každých podmienok

Špecialista na MTB oblečenie z Veľkej Británie, ktoré založil Roger Dillon už v roku 1990. Tomu chýbali produkty pre vtedy veľmi rýchlo sa rozvíjajúcu disciplínu – horskú cyklistiku. Predsa len, tá si vyžaduje trochu iný prístup k oblečeniu a práve v tomto segmente začala značka intenzívne napredovať.

V súčasnosti nechýba v ponuke oblečenie tiež pre cestnú cyklistiku, no srdce Polarisu bije hlavne pre MTB, s ktorým je spätá od samotného začiatku. Celú kolekciu charakterizuje najmä výborný pomer ceny a úžitkových vlastností.

Je treba spomenúť, že okrem oblečenia je Polaris aj špecialistom na prepravné obaly bicyklov. V ponuke je niekoľko typov – buď univerzálnych, alebo špeciálne určených pre konkrétny typ bicyklov.

Amplifi – batohy a chrániče

Nemecká značka sídli v Oberstdorfe, len pár minút od údolnej stanice lanovky. Rýchlosť a s ňou spojené pády sú jej doménou, čomu zodpovedá široká ponuka chráničov pre takmer všetky disciplíny.

Najvyššie verzie chráničov sú vybavené ochranou SAS-TEC, ktorá je ľahká a pritom mimoriadne odolná. Druhou významnou skupinou sú batohy a prepravné obaly. Medzi nimi nechýbajú modely na trail, enduro ale tiež bežné nosene či zimné športy.

OTE – špecialista na výživu

V dnešnej dobe je toľko rôznych doplnkov výživy, že sa v tom človek stráca a zabúda na to podstatné. Práve to sa snaží zmeniť anglické OTE, ktorého rad doplnkov je jednoduchý a účelný, bez zbytočného pridávania chémie. Pritom v ponuke nájdete všetko potrebné pre podporu športového výkonu a regeneráciu.

Weldtite – starostlivosť, čistenie a údržba

Tento špecialista na starostlivosť a údržbu je opäť z V. Británie a na trhu pôsobí už 78 rokov. Začínala s opravnou súpravou na defekty pre vojenské bicykle.

Dnešný sortiment zahŕňa materiály na opravy defektov, špeciálne mazivá a čistiace prostriedky, ventilové doplnky, rad plniacich bombičiek a nástroje pre profesionálnu dielňu aj bežných užívateľov.

Vzhľadom na rozmanitosť vyrábaných produktov, pristúpil Weldtite k rozdeleniu jednotlivých odvetví údržby do samostatných značiek pod logom „brands by Weldtite“.

Nájdete tu DirthWash (prípravky a prostriedky na čistenie), TF2 (prípravky na mazanie), Cyclo Tools (náradie a montážne stojany), Weldtite Puncture Repair (prostriedky na opravu defektov), JET Valve (hustenie pneumatík pomocou CO2 bombičiek), Dr Sludge (servis bezdušových pneumatík).

V showroome Made4bike sa cítite ako vo wellness centre pre biky.

 Altitude – okuliare pre cyklistiku a outdoor

Francúzska značka okuliarov, ktorá spolieha nielen na moderný dizajn, ale v prvom rade sa prezentuje vysokou kvalitou svojich skiel. V ponuke nechýbajú ani špecifické modely pre ženy, či najmenších bikerov.

Showroom Made4bike nájdete na Komenského ulici 10D (v multifunkčnej novostavbe na prízemí) s možnosťou zaparkovať auto. Otvorené je v pondelok a štvrtok od 13:30 do 17:30 a v sobotu od 8:30 do 12:30. Mimo tieto hodiny sa dá na návšteve dohodnúť aj telefonicky, prípadne mailom.

Vaše komentáre

Aktuality

16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu