Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Predstavenie: Kärcher OC 3 Explorer Bike

Nemecká značka prichádza v roku 2018 s novinkou - mobilným nízkotlakovým čističom OC 3 Explorer Bike.
Biker

Nemecká značka Kärcher prichádza v roku 2018 s novinkou pre milovníkov dobrodružstva a adrenalínu. Chce tak osloviť aj okruh zákazníkov, ktorí sa venujú cykloturistike. Preto prichádza na trh s mobilným nízkotlakovým čističom OC 3 Explorer Bike.

Vďaka malým rozmerom a hmotnosti je nenahraditeľným pomocníkom na miestach, kde je nie dostupný žiadny zdroj elektrickej energie ani vody. S výdržou batérie až 15 minút a 4 litrovou nádržou na vodu pohodlne a bez problémov umyje najmenej 2 jemne znečistené bicykle. Okrem toho je využiteľný na umývanie kočíkov, gumákov a rôznych iných vecí.

Veľmi veľkou výhodou tohto mobilného čističa sú jeho kompaktné rozmery (cca 28x24x20 cm). Preto nezaberie v aute veľa miesta. Ocenia ho aj všetci, ktorí sa na dlhých cestách stretnú s neočakávanými problémami s autom.

V rámci výbavy je k dispozícii: 0,5 l čistiaci prostriedok na motocykle 3v1, 2,8 m špirálová hadica, tryska s plochým prúdom, odkladací box, univerzálna kefa, mikrovláknová utierka, nabíjací kábel pričom hmotnosť zariadenia bez príslušenstva je len 2,2kg. Doba nabíjania batérie sa pohybuje do 3 hodín.

Maloobchodná cena: 179,99 eur s DPH

Viac informácií: https://www.kaercher.com/sk/home-garden/mobilne-cistenie/oc-3-explorer-bike-16800030.html

Vaše komentáre

Aktuality

18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

Zavrieť reklamu