Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Sagan tretí. Kittel opäť prvý

"Som spokojný so svojím výkonom a s tým, ako stúpa moja výkonnosť. Nech to takto pokračuje aj ďalej," citovala Sagana stránka Cannondale na Facebooku. "Som veľmi rád, že som mal presne toľko síl, aby som prešiel tie kopce. Záverečný šprint bol náročný, veď tam boli Lobato so Saganom, ale moji spolujazdci z tímu má výborne kryli pred vetrom a pomohli mi tak k dobrej pozícii," povedal v cieli Kittel pre Eurosport. V celkovej klasifikácii stále vedie víťaz úvodnej časovky Američan Taylor Phinney. Saganovi patrí so stratou 28 sekúnd šieste miesto. Prvú desiatku priebežného poradia uzatvára ďalší slovenský reprezentant Peter Velits.  
Biker
Sagan tretí. Kittel opäť prvý

https://youtu.be/sxPl6LHOklg

„Som spokojný so svojím výkonom a s tým, ako stúpa moja výkonnosť. Nech to takto pokračuje aj ďalej,“ citovala Sagana stránka Cannondale na Facebooku.

„Som veľmi rád, že som mal presne toľko síl, aby som prešiel tie kopce. Záverečný šprint bol náročný, veď tam boli Lobato so Saganom, ale moji spolujazdci z tímu má výborne kryli pred vetrom a pomohli mi tak k dobrej pozícii,“ povedal v cieli Kittel pre Eurosport.

V celkovej klasifikácii stále vedie víťaz úvodnej časovky Američan Taylor Phinney. Saganovi patrí so stratou 28 sekúnd šieste miesto.

Prvú desiatku priebežného poradia uzatvára ďalší slovenský reprezentant Peter Velits.

 

Aktuality

12:28 Ako Simča Kuchyňková vybojovala tretie miesto na Svetovom pohári v endure vo Finale Ligure.

„Bol to môj najnáročnejší deň na bicykli a bolo neskutočné teplo. Išla som po celý čas naplno a do toho ma ešte poštípala aj včela,“ opisuje Simča Kuchyňková prvé preteky sezóny 2024.

11:35 Z Giro d’Italia odstúpili už traja jazdci tímu Visma – Lease a Bike.

Po prvom dni oddychu odstúpil z pretekov jeden z najlepších šprintérov a víťaz deviatej etapy Olav Kooij, takže tímu Visma – Lease a Bike zostalo na Gire už len päť jazdcov. Celkovo odstúpilo v priebehu deviatich etáp 15 pretekárov.

11:25 Detaily 10. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Horská desiata etapa má dĺžku 141 km, prevýšenie 2952 m a končí sa dlhým stúpaním Bocca della Selva.

Včera 14:28 Video: Peter Sagan podpísal fanúšikovi knihu za jazdy na pretekoch v Maďarsku.

Trojnásobný majster sveta potešil fanúšika podpisom knihy Môj svet v záverečnom stúpaní tretej etapy pretekov Okolo Maďarska.

11.05.2024 Tadej Pogačar nedal šancu súperom už po tretíkrát a na Giro d’Italia dosiahol etapový hetrik.

Pogačar vyhral horskú ôsmu etapu pred Danielom Martinezom a Benom O’Connorom.

Zavrieť reklamu