Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje už tento týždeň!

ŠKODA je generálnym partnerom série najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014: 5 pretekov pre fanúšikov horskej cyklistiky Oficiálny garant série: Slovenský zväz cyklistiky Projekt podporil Peter Velits, dvojnásobný majster sveta v časovke ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje 17. mája 2014  
Biker
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje už tento týždeň!

Bratislava, 13. máj 2014
ŠKODA AUTO Slovensko podporí z pozície generálneho partnera sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku. ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 ponúkne päť pretekov v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Zúčastniť sa môžu všetci fanúšikovia horskej cyklistiky, tak registrovaní cyklisti, ako aj cyklistickí nadšenci alebo deti. Oficiálnu garanciu nad sériou prevzal Slovenský zväz cyklistiky. Projekt podporil aj jeden z najlepších slovenských cyklistov Peter Velits. Bližšie informácie sú k dispozícii na stránke www.skoda-auto.sk. Séria štartuje podujatím ŠKODA FC Maratón Marikovskou dolinou už 17. mája 2014.

Prostredníctvom podpory rôznych národných a medzinárodných cyklistických podujatí zdôrazňuje ŠKODA svoje úzke prepojenie s cyklistikou. „Výrobou bicyklov sa v roku 1895 začala písať úspešná história spoločnosti ŠKODA AUTO. Cyklistika je dôležitým pilierom našej sponzoringovej stratégie, pričom okrem profesionálnej cyklistiky podporuje ŠKODA aj masovú cyklistiku. Preto sme radi prijali ponuku zastrešiť sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku. Rovnako nás teší, že sme získali podporu špičkového slovenského cyklistu Petra Velitsa. Verím, že spolu sa nám podarí tento krásny šport ešte viac spopularizovať a prilákať veľa fanúšikov. Pozývame všetkých cyklistických nadšencov bez rozdielu veku alebo výkonnosti,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Oficiálnym garantom série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 je Slovenský zväz cyklistiky. „Horská cyklistika patrí k najdynamickejšie sa rozvíjajúcim cyklistickým disciplínam na Slovensku. Stúpa nám nielen počet registrovaných cyklistov, ale predovšetkým vnímame enormný nárast popularity u širokej verejnosti vrátane detí. ŠKODA patrí k najväčším podporovateľom cyklistického športu, a preto sme potešení, že spojila svoje meno aj so sériou pretekov horských bicyklov na Slovensku. Verím, že tohtoročná séria bude dobrým základom pre dlhodobú spoluprácu,“ dodáva Peter Privara, prezident Slovenského zväzu cyklistiky.

Bližšie informácie o ŠKODA BIKE TOUR OPEN 2014 nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránke www.skoda-auto.sk.

ŠKODA AUTO Slovensko podporuje aj najvýznamnejšie cyklistické preteky Okolo Slovenska. Rovnako tak je dlhodobo hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najlepších slovenských cyklistov. ŠKODA je partnerom prestížnych pretekov Tour de France a Vuelta. Okrem toho je partnerom UCI v rámci majstrovstiev sveta v cestnej cyklistike. S cieľom priblížiť cyklistiku masám nadšencov podporuje automobilka rôzne typy pretekov a akcií pre širokú verejnosť, ako napríklad Kolo pro život v Českej republike či Velothon Berlín v Nemecku.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014

Kalendár podujatí

17.5.2014

ŠKODA FC Maratón Marikovskou dolinou

21.6.2014

AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly

26.7.2014

ŠKODA STUPAVA TROPHY

9.8.2014

ŠKODA Horal MTB Maratón

13.9.2014

ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

 

 

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu