Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Weavers week #2

Týždeň ubehol ako voda, ani som sa nenazdal a máme tu weavers week #2. Diggovali sme opäť denne, takže checkuj fotky.
Biker

Počas uplynulého týždňa sme diggovali čo to dalo. Nahádzali sme klopku o niečo vyššie, aby mal rider na hlavnú lajnu vyššiu rýchlosť a nemusel pri tom zašlapať do pedálov.

Taktiež sme šejpli kicker prvého skoku, aby vyhadzoval o niečo vyššie a zostrmšili dopad, aby sa dal dobre zatlačiť a zrýchliť na ďalší skok.

Vyskytol sa avšak problém s dopadom, ktorý sme síce zvládli a hodinové vykoreňovanie bolo naozaj namáhavé.

Druhý jump sme tiež nahádzali, ale odraz treba riadne šepjnúť, aby skôr zrýchloval. Dopad je ešte stále veľmi soft, takže ho treba zalievať a slapovať, čo to dá.

Tretí kicker je už tiež na ceste. Ako môžete zaregistrovať, druhý dopad bude možné dopadávať do whipu do pravej strany, kde pôjde vedľajšia odbočujúca lajna.

Máme ešte veľa nápadov a všetko je len v štádiu dialógov, kedže nie každý má veľa času na diggin, snažíme sa denne niečo vylepšiť. Vedľajšia lajna sa tiež pomaly rozrastá, ale to až budúci týždeň. 

 

trails 1 from Joe Gould on Vimeo.

Joe Gould si našiel čas na zostrihanie krátkej kompilácie clipov, kvôli ktorej sa upload článku oneskoril. Skúste si domyslieť heslo na vidko, je to náš názov trailsov. Tak znova o našich trailsoch o týždeň.

 

 

Aktuality

Včera 18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

Včera 12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

Včera 11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

Včera 10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

Včera 09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

Zavrieť reklamu