Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Jakub Lochman bikecheck 2014

Bikechecky u nás často nemávame, ale akonáhle sme uvideli novučičký bike ktorý si Jakub Lochman počas leta poskladal, rozhodli sme sa to zmenit a o túto nádheru sa podeliť aj s Vami. Základom nového biku je rám Subrosa Noster vo veľkosti 20,8" a aj napriek tomu že vačsina komponentov je nová, Jakub stále nedá dopustiť na podložky z jeho prvého biku.
Biker

Na skladanie biku som si podla jeho slov vybral veľmi nevhodnú dobu. Veľa komponentov nemal nikto na sklade čiže to, čo vyzeralo ako jednoduchá objednávka komponentov, sa nakoniec zmenila na nočnú moru.

„V zásade som stavil na overené komponenty, takže je tam istý predpoklad, že sa bike len tak nerozmláti.“

„Ako každý, tak aj ja mám na biku nejaké vychytávky. Napríklad podložka pod predstavec je z môjho prvého biku a vždy keď ju prehadzujem na nový bike tak zaspomínam na toho 100 kilového Hoffmana. Ďaľšia super vecička sú gripy. Tieto konkrétne jazdím už viac ako dva roky a stále sú ako nové. Tento model Longneckov spoznáte tak, že nemajú dieru na koncovku a teda je nutne zobrať manikúrové nožničky a strihať. Ak by sa rád niekto informoval o nejakých komponentoch určite s tým nemám problém.“

Rám: Subrosa Noster V2  20,8
Vidlica: Odyssey R32 fork
Rajdy: Shadow Vultus
Predstavec: Fiend Reynolds
Gripy: ODI Longneck  
Koncovky: Odyssey plastic
Hlavové zloženie: Fly bikes
Sedlo: Shadow mid pivotal
Pedále: Duo plastic
Kľuky: Subrosa Bitchin cranks
Píla: Mutiny Octad
Reťaz: Shadow Interlock V2 half-link
Predný ráfik: Odyssey hazard lite
Zadný ráfik: Odyssey hazard lite
Predný náboj: Eclat Pulse V2 female+ eclat pulse guards
Zadný náboj: Odyssey antigram hub + antigram hubguard
Plášte: Cult Dehart
Pegy: Odyssey J- peg light

Aktuality

12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

Zavrieť reklamu