Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Termoprádlo

Test: Termoprádlo BBB Thermolayer

Otestovali sme termo tričko s dlhými rukávmi od BBB
Hodnotenie: 3/5
40
Biker
Test: Termoprádlo BBB Thermolayer

Základná termo vrstva od BBB je utkaná z umelých poplypropylénových a polyamidových vlákien takmer bez švov pre čo najvyšší komfort. Ten sľubuje a aj ponúka materiálom príjemným na kožu a pekne obtiahnutým, no nie obmezdujúcim strihom. Mimoriadne oceňujeme vyššie siahajúci golier, rovnako ako predĺžený strih či dlhšie rukávy s manžetami obopínajúcimi zápästie. Vďaka tomu ani pri energickejšej jazde na biku sa tričko nevyrhnie a nevystaví žiadnu časť tela napospas elementom.

V ponuke sú je aj verzia s krátkymi rukávmi, ako aj modely určené špecificky na ženské krivky, no s rovnakými vlastnosťami. Na tele sa strieda viacero rôznych panelov – niektoré strečovejšie, iné hustejšie tkané, a ďalšie priedušnejšie pre kľúčové časti anatómie. Tričko sa dobre vysporiadava s náhlymi zmenami teploty aké sú príznačné pre jar a ako také bolo ideálnym partnerom práve do uplynulých dní, kedy sa teplota pohybovala od 10 do 15 stupňov. Pri šliapaní do pedálov naňho stačilo navliecť dres a vyraziť. Pri teplotách bližšie k desiatke a pod ňu už si žiada kombináciu s bundou.

Našou jedinou výhradou sú tak vlhkosť odvádzajúce vlastnosti materiálu, ktoré sú len priemerné. Látka na tele zostáva vlhká o niečo dlhšie a tak môže pri prefúknutí dresu trochu chladiť. Značka BBB si vybudovala meno na ponúkaní fungujúcich a veľmi kvalitných kúskov za veľmi atraktívne ceny a spravidla oproti konkurencii „zaostávala“ len trochu utlmenejším dizajnom. Toto nie je prípad peknej a technicky vyzerajúcej termo vrstvy, no práve v kontexte povesti značky nám cena príde trochu vysoká.


Hodnotenie
Pohodlný materiál aj strih a dobrá regulácia teploty na jarné zmeny počasia – cena by však mohla byť trochu nižšia

Kontakt www.skprofibike.sk


CHCETE HO VYHRAŤ? Sledujte FB Sk Profibike a dozviete sa viac!

Aktuality

11:22 Mathieu Van Der Poel podpísal bezprecedentnú 10-ročnú zmluvu s Canyonom.

Majster sveta v cestnej cyklistike aj cyklokrose tiež predĺžil zmluvu s jeho tímom Alpecin – Deceuninck do roku 2028. Pre Canyon bude Mathieu van der Poel niečo podobné, ako Peter Sagan pre Specialized.

11:11 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Nina Schurtera Scott Spark RC na Cape Epic 2024.

Scott zverejnil detaily o Sparku Nina Schurter, s ktorým absolvuje tohtoročnú edíciu pretekov Cape Epic v Južnej Afrike. Okrem tematického dizajnu má tento bike množstvo zaujímavých detailov.

10:59 Nick Schultz porazil odvážnym útokom aj Pogačara a vyhral úvodnú etapu Okolo Katalánska.

Austrálčan zaútočil 1 km pred cieľom, a aj keď Tadej Pogačar zozadu prichádzal v šprinte vo vysokej rýchlosti, Schultz prešiel cieľom ako prvý a pripísal si svoje prvé víťazstvo na pretekoch WorldTour.

10:12 Video: Bernard Kerr zlomil počas zjazdu na Crankworxe rám, čo bolo príčinou?

Prototyp zjazdového bicykla Pivot, na ktorom pretekal Kerr počas Crankworxu na Novom Zélande nevydržal silu po nedoletenom skoku a zlomil sa na dve časti. Hrôzostrašný pád nakoniec skončil bez vážnejších zranení jazdca a na to čo sa stalo reaguje majiteľ spoločnosti Chris Cocalis.

Včera 13:41 Detaily, špecifikácia a hmotnosť pretekárskeho špeciálu Jaroslava Kulhavého Superior XF 9.9 Team.

Jarda Kulhavý si myslel, že jeho bicykel váži pod 10 kg, ale v skutočnosti má o kilo viac.

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu