Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Bezplatné testovacie jazdy na „ebajkoch“ cez víkend

Ak sledujete vývoj technológií v oblasti cyklistiky, počas víkendovej akcie v Bratislave máte jedinečnú možnosť vyskúšať si bezplatnú testovaciu jazdu na elektrobicykli značky HAIBIKE, GHOST, APACHE.
Biker

Navyše môžete stretnúť proteínovú hliadku, posilniť sa protein tyčinkami a súťažiť o balíky letných cien.
Cez víkend môžete stretnúť v Bratislave pri vode či v prírode aj tieto dievčatá vybavené proteínovými tyčinkami a elektrobicyklami.

Vyskúšajte si „ebajky“

V rámci testovacích jázd budete mať k dispozícii niekoľko horských, cross aj urban bicyklov od firmy
ebajk s elektromotorom a batériou, ktoré prinášajú úplne nový zážitok z cyklistiky. Testovacie jazdy budú prebiehať v sobotu 8.8. v okolí bufetu Vyza na Rusovskej hrádzi a v nedeľu 9.8. na konci Peknej cesty v Krasňanoch. Prísť zajazdiť si na „ebajkoch“ môžete medzi 16:00 a 20:00.Ak sa chystáte na víkendový cyklotrip v rámci hlavného mesta, nezabudnite zájsť aj do týchto končín Bratislavy.


Ak ste doteraz ešte neochutnali proteínovú tyčinku a nevyskúšali jazdu na elektrobicykli, víkendová akcia v Bratislave je určená práve vám.

Stretnite proteínovú hliadku a hrajte o skvelé ceny

Testovacie jazdy elektrobicyklov sú súčasťou víkendovej akcie Letná Protein hliadka, v rámci ktorej sa firma ebajk spojila so slovenským výrobcom proteínových tyčiniek, keksov, či „šejkov“, firmou Max Sport. Počas blížiaceho sa víkendu môžete stretnúť na rôznych miestach nášho hlavného mesta špeciálny pojazdný tím na „ebajkoch“ – proteínovú hliadku. Tá vám ponúkne bezplatne tyčinky PROTEIN. Navyše, ak hliadke necháte svoju e-mailovú adresu, ste v hre o tieto letné ceny:

  • 1. cena – zapožičanie elektrobicyklov od spoločnosti ebajk – Svet elektrobicyklov pre dve osoby na víkendový cyklovýlet v hodnote 160 eur
  • 2. cena – balík produktov z línie PROTEIN značky Max Sport v hodnote 70 eur
  • 3. cenu – balík produktov z línie PROTEIN značky Max Sport v hodnote 50 eur
  • 4. a 5. cena – balík tyčiniek PROTEIN značky Max Sport v hodnote 30 eur


Stretnite proteínovú hliadku a zapojte sa do veľkej letnej hry o balíky chutnej a zdravej proteínovej výživy či víkendovú zápožičku „ebajkov“.

Kde a kedy môžete stretnúť proteínovú hliadku

sobota 8.9.

  • od 12:00 do 15:00 -jazerá Zlaté piesky a Kuchajda
  • od 16:00 do 20:00 – Rusovská hrádza (v okolí bufetu Vyza)

nedeľa 8.9.

  • od 12:00 do 15:00 – okolie Železnej studničky a Kamzík
  • od 16:00 do 20:00 – horský park na Peknej ceste v Krasňanoch

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu