Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Schindlerové nové biky!

Novinky od Schindlera..
Biker
Schindlerové nové biky!

GHOST Lector LC

GHOST Lector 6 LC je cenovo dostupný karbónový hardtail pre hobby závodné použitie. Úplne prepracovaný rám z Hi­Mod karbónových vlákien je osadený vidlicou FOX Float Performance so zdvihom 100mm a kompletnou sadou Shimano XT 2×11 a to vrátane nábojov. Dostupný je aj vo vyšších variantách ULC.

Cena Lector 6 LC: 2.549 € /// www.ghost­bikes.com

CRATONI AllSet a Allride

Prilby Cratoni patria medzi menej známe značky, ale svojou produkciou sa tým viac známejším začínajú pekne približovať. Model AllSet v dvoch veľkostiach a štyroch farbách za 89,90€ a ekonomický model AllRide v univerzálnej veľkosti a štyroch farbách za 64,90€.

www.cratoni.com

LAPIERRE Zesty XM

Model francúzskej produkcie ponúka hliníkové aj karbónové verzie s rôznymi výbavami. Nezabudli ani na dámy (Zesty XM 327 Lady). Kolesá 27,5″ so zdvihmi 130mm/120mm. Hmotnosť top modelu Lapierre XM 827 je 11,7kg

Cena 2.899€ – 4.549€ /// http://www.lapierre­bike.cz

LAPIERRE Xelius SL 700 CP

Legendárny karbónový model. Postavený na Shimano Ultegre. Hmotnosť 7,3kg /// http://www.lapierre­bike.cz

Fatboard set

Nové blatníky na fatbike. Cena: 44,99€. /// http://www.sks­germany.com

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu