Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Nová kolekcia CASTELLI FLY … FEEL LIKE FLYING je na svete

Pre sezónu 23-24 prichádza Castelli s novinkou v podobe kolekcie FLY. Ako už napovedá samotný názov „fly-lietať“ jedná sa o extra ľahké, ale pritom plne funkčné oblečenia do jesenných a zimných podmienok.
Matúš Bušík
Nová kolekcia CASTELLI FLY … FEEL LIKE FLYING je na svete

Už niekoľko dekád Castelli určuje trendy a prináša revolučné inovácie, ktoré sa neskôr snažia kopírovať mnohí. Pred pár rokmi to bol dres Gabba  a následne celá kolekcia Perfetto, ktoré zmenili celkový štýl a spôsob zimného obliekania.

Pre sezónu 23-24 prichádza Castelli s novinkou v podobe kolekcie FLY. Ako už napovedá samotný názov „fly-lietať“ jedná sa o extra ľahké, ale pritom plne funkčné oblečenia do jesenných a zimných podmienok.

Kolekcia sa skladá z produktov na vrchnú časť tela ako dres, vesta, ľahká bunda a zimná bunda. Základom celej kolekcie bolo dosiahnuť čo najnižšiu hmotnosť, vysokú mieru termoregulácie a komfortu, spôsobom aby ste sa cítili ľahko a voľne ako keby ste lietali.

Dres FLY SL

Termo dres FLY SL je vyrobený z ľahučkého a zároveň izolačného materiálu FLY T-SL.

Vďaka elasticite sme tieto dresy mohli urobiť pekne na telo, lebo veríme, že aj počas chladnejších dní si chcete užívať pocit rýchlosti.

Dres Fly LS vám pri nízkej váhe dáva slobodu pohybu a pocit rýchlosti ako letný aero dres, ale ponúka tepelnú izoláciu potrebnú, pre jesenné až zimné teploty.

Aj pri strihu goliera sme sa inšpirovali našimi aero dresmi. Urobili sme ho pekne nízky, aby termoregulácia pri intenzívnejšej jazde bola jednoduchšia.

Tri zadné vrecká ponúkajú dosť úložného priestoru a bonusom je vrecko so zipsom na cennosti.

Elastický pás so silikónovým lemom drží dres na mieste. A pri krátkych dňoch oceníte reflexné pásiky na chrbte.

Vesta Fly SL

Ľahučká vesta je realitou vďaka Castelli technológii FLY Fabric Technologies: FFT.

Izolačná vrstva CLIMA SL aj vrchná vrstva FLY SL sú vyrobené zo 100% recylovaných vlákien, ktoré sú úžasne jemné a ľahké. Vrchná vrstva FLY SL má vodoodpudivú úpravu, aby ste ostali v suchu.

Vnútorná vrstva GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® poskytuje excelentnú ochranu pred vetrom a zároveň je extrémne priedušná.

Zadný diel vesty je zo strečovej látky rovnakej ako na drese, aby sme znížili hmotnosť a zabezpečili presný a pohodlný strih.

Nízky, takmer žiadny golier, priliehajúci na telo, takže žiadny neželaný vzduch neprenikne pod a zároveň vďaka tomu máte uľahčenú termoreguláciu.

Trojica zadných vreciek zvýši vašu prepravnú kapacitu a reflexné prvky zas zvýšia vašu bezpečnosť. Je prekvapivé, koľko ochrany nájdete v tejto ľahučkej a skladnej veste.

Fly JACK-SEY

Ďalším špeciálnym produktom z kolekcie Fly je model JACK-SEY.  Je to dres? Je to bunda? Je to Jack-sey!

Jack-sey je skvelá pre hraničné teploty, keď si nie ste istý, či potrebujete už bundu, alebo ešte stačí dres, vesta a návleky na ruky.

Ponúka všetku potrebnú ochranu, predný diel má spodnú vrstvu z GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®.

Vrchná vrstva je tvorená FLY SL s vodoodpudivou úpravou, aby ste ostali v suchu a neuveriteľne ľahká CLIMA SL izolácia, aby ste ostali v teple.

Konštrukcia goliera identická s vestou. Jednoducho ak neviete, čo si obliecť, siahnite po Jack-sey.

Bunda Fly Thermal

Posledným kúskom z kolekcie FLY je zimná bunda Fly Thermal určená do zimných až takmer mrazivých podmienok.

Predstavte si bundu, ktorá je teplá a pritom taká ľahká, že zabudnete, že ju máte na sebe. Od vnútornej po vonkajšiu vrstvu sme bundu navrhli tak, aby bola neskutočne ľahká a teplá – použili sme Castelli FLY Fabric Technologies: FFT.

Na vnútornú vrstvu sme použili GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®. Jeho bezkonkurenčná funkčnosť bráni prieniku vetra a chladu na telo a pritom dýcha a umožňuje odvod vlhkosti zvnútra von, aby ste ostali v suchu za každých podmienok.

Ďalšou vrstvou je najľahšia a najteplejšia izolácia z 100% recyklovaných materiálov,  CLIMA SL nielen izoluje a zatepľuje, ale aj dobre dýcha, čím neobmedzuje membránu v jej funkčnosti.

A nakoniec, vrchná vrstva FLY SL je tiež vyrobená z 100% recyklovaných materiálov, chráni pred vetrom a má povrchovú úpravu, ktorá Vás ochráni pred jemným dažďom alebo vodou striekajúcou z cesty.

Samozrejme, ako každá dobrá bunda, i táto ma obojsmerný zips YKK® Vislon® pre všetky potreby, tri priestranné zadné vrecká a štvrté vrecko so zipsom na cennosti (pánska verzia) a dvojicu predných vreciek na zips (dámska verzia).

Široký elastický lem na páse a elastické manžety držia bundu na mieste, ale i zamedzujú prieniku vetra a chladu.

Reflexné pásiky sú umiestnené vzadu pre zvýšenie bezpečnosti na cestách.

Toto je náš ďalší krok na ceste k výrobkom, priateľským k životnému prostrediu, pritom maximálne funkčným ako od Castelli očakávate.

Nie len dres ale i bundu Fly Thermal nájdete v dvoch rovnocenných variantoch pre dámy a pánov. Rozdielna je však konštrukcia goliera.

Pánska bunda má vysoký teplý golier, a dámska poskytuje extra ochranu v podobe skladacej kapucne, ktorá je integrovaná do goliera.

Je čas lietať, alebo sa cítiť ako keď lietate. Preto prinášame kolekciu FLY, aby ste to mohli zažiť na vlastnej koži.

www.skprofibike.sk

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu