Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

BASIL Navigator Storm kapsa do rámu

Využite babie leto ako ideálny čas na bikepacking. Nezabúdajte však na kvalitnú výbavu.
Matúš Bušík
BASIL Navigator Storm kapsa do rámu

Pre nadšencov gravel a bikepacking jazdenia pripravila firma Basil novú radu tašiek Navigator Storm.

Ako už názov napovedá, jej základom je pevný a vode odolný materiál, aby vám slúžila čo najdlhšie a vaše veci boli dobre chránené.

K vodoodolnosti prispievajú aj lepené spoje a zipsy, vďaka tomu toto kombo poskytuje ochranu voči vode IPX3.

Výhodou je i následné jednoduchšie čistenie od nečistôt. Kapsa je konštrukčne stavaná tak, aby ste si ju vedeli namontovať do prednej i zadnej časti rámového trojuholníka.

Pripevnenie o rám sa deje pomocou štvorice pevných popruhov na suchý zips, ktoré majú protišmykovú úpravu, jednak aby taška pevne sedela v ráme, ale zároveň ho i nepoškodila.

Rozmery sú 16x38x6cm a objem 2,2L.

Samozrejmosťou sú i decentné reflexné prvky, aby ste boli dobre viditeľný aj premávke.

Kolekcia Navigator Storm obsahuje i kapsu pod sedadlo a na riadidlá, aby ste sa mohli na vaše dobrodružstvo vybrať s plnou výbavou.

Cena: 39,99€

www.skprofibike.sk

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu