Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Specialized predstavil limitovanú edíciu rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela

Specialized vyrobil len 200 kusov unikátnych rámov, ktoré majú "spodobniť Remcovu vládu" v cyklistike. Cena tohto rámu je 5700 eur.
Martin Sarvaš
Specialized predstavil limitovanú edíciu rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela

Limitovaná edícia rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela "Remco's Reign". Foto: Specialized

Specialized predstavil Specialized predstavil limitovanú edíciu rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela s názvom „Remco’s Reign“- Remcova vláda.

Ide o repliku bicykla, ktorý bol predstavený mladému majstrovi sveta Remcovi Evenepoelovi po jeho majstrovskej jazde v septembri 2022.

Unikátny rám odkazuje na Belgičanovu skvelú cestnú sezónu 2022, v ktorej vyhral 16 pretekov vrátane monumentu Liège – Bastogne – Liège, Vuelta a España či majstrovstiev sveta. Evenepoel je v momentálne nepochybne jednou z najväčších mladých hviezd cyklistiky súčasnosti.

Cena tohto zberateľského kúsku je 5700 eur.

Vo veku 22 rokov je Evenepoel najmladším majstrom sveta za posledných 29 rokov a iba štvrtým profesionálnym cyklistom, ktorý kedy vyhral titul majstra sveta, monument a preteky Grand Tour v jednej sezóne.

Na ceste k 16 víťazstvám Specialized odhaduje, že Evenepoel a jeho Tarmac SL7 spolu strávili až 97 kilometrov v sólo únikoch a víťazných ťahoch.

Pozrite si aj ďalšie bicykle profesionálnych cyklistov

Pre Evenepoela bolo víťazstvo na svetovom šampionáte jeho prvé, ale pre Specialized to bol už desiaty titul za posledných 20 rokov – rekord, ktorý v modernej dobe nemá konkurenciu. Do tohto rekordu prispel aj Peter Sagan jeho tromi víťazstvami po sebe v rokoch 2015, 2016 a 2017.

„Tieto exkluzívne zberateľské rámy si ctia jedného z najväčších športovcov našej generácie,“ uvádza Specialized v tlačovej správe.

„Vzdávame poctu majstrovi sveta, samotný rám je ohromujúci. Vďaka luminiscenčným farbám trblietajúcim sa na perleťovom pozadí, transcendentný efekt symbolizuje okamih, keď Remco prešiel od konkurenta k šampiónovi.“

Aktuality

Včera 17:29 Nezastaviteľný Tadej Pogačar vyhral po 36 km sóle už šiestu etapu na Giro d’Italia.

Aj keď už mal Pogačar isté víťazstvo ružového dresu, svoju dominanciu na Gire potvrdil výhrou poslednej horskej etapy na talianskej Grand Tour. Na druhom mieste skončil Valentin Paret-Peintre a tretí finišoval Daniel Martínez.

24.05.2024 Andrea Vendrame vyhral z úniku a po 28-kilometrovom sóle 19. etapu Giro d’Italia.

Na druhom mieste skončil Pelayo Sanchez a tretí finišoval Georg Steinhauser. Pred poslednou horskou etapou tohtoročného Gira sa situácia v celkovej klasifikácii nezmenila a Tadej Pogačar vedie s viac ako 7-minútovým náskokom pred Danielom Martínezom a Geraintom Thomasom.

24.05.2024 Biker magazín a Slowatch sa spojili a vytvorili unikátnu kolekciu oblečenia.

Nové oblečenie si môžete kúpiť v bratislavskom obchode Slowatch a bude dostupné aj na bicyklovom festivale Birell BikeFest v Kálnici.

24.05.2024 Thibau Nys vyhral úvodnú etapu Okolo Nórska po skvelom výkone Čecha Mathiasa Vaceka.

V kopcovitej etape s cieľom na vrchole 3,9 km stúpania Voss Resort bol najrýchlejší len 21-ročný Nys, za ktorým skončili na druhom a treťom mieste Ådne Holter a Axel Laurance. Na nórskom etapáku odštartoval aj Wout van Aert, ktorý sa stále zotavuje z početných zranení, ktoré utrpel pri páde v marci.

24.05.2024 Vyhlásenie súťaže: Kto vyhral tretry Trek RSL Knit Road?

Ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí sa do ankety zapojili.

Zavrieť reklamu