Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

CTM predstavuje novú cestnú a gravel prilbu Specta

Nová helma Specta od CTM je pekná, ľahká a za dobrú cenu.
Biker

Nová cestná a gravel prilba CTM Specta vyniká z davu aerodynamickým tvarom a výnimočnými farebnými kombináciami. Reflektuje súčasný trend v tejto kategórii.

Medzi hlavné prednosti nového prírastku v prilbách CTM môžeme zaradiť skvelú váhu – iba 240g pri menšej veľkosti M, moderný tvar a skvelé odvetrávanie. Tvar prilby sa podarilo docieliť vďaka výrobnému procesu double in-mold.

Odvetrávací systém sa skladá zo 14 veľkých aerodynamických otvorov, ktoré sú doplnené o tri vnútorné kanáliky v prednej časti. Ku pohodliu počas dlhých dní v pedáloch prispievajú aj veľké dvojdielne vypchávky so sieťkou proti hmyzu na čele. Tie sa dajú v prípade potreby jednoducho vybrať a očistiť.

Sťahovací mechanizmus umožňuje nastavenie hĺbky v dvoch polohách a nastavovacie koliesko spolu s popruhmi zabezpečujú lepšiu viditeľnosť vďaka reflexným prvkom. Dostupné sú dve veľkosti, M – pre obvod hlavy od 55-58 cm a L – pre obvod hlavy od 58-61 cm.

Z pestrej ponuky štyroch farebných kombinácií si každý príde na svoje. Pri výbere bicyklov ako Koyuk či Blade to bude ten pravý doplnok, po ktorom siahnuť!

Prilbu môžete kúpiť u lokálneho predajcu CTM. Kompletný zoznam predajcov a viac informácii nájdeš na webe www.ctm.sk.

Cena: 54,99€

Nová cestná a gravel prilba CTM Specta je dostupná v štyroch farbách:

Aktuality

18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

Zavrieť reklamu