Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Stevens predstavuje novú kolekciu pre sezónu 2022

Biker
Stevens predstavuje novú kolekciu pre sezónu 2022

Už šiestu sezónu je CYKLOŠVEC s.r.o. dovozcom kvalitných bicyklov z Hamburgu do Českej republiky a na Slovensko. Stevens, ako jeden z najväčších nemeckých výrobcov bicyklov sa v minulosti dostal nielen v našich končinách do povedomia najmä vďaka cyklokrosovým závodným špeciálom.

Cyklokrosové bicykle má, samozrejme, stále v ponuke a postupná evolúcia topmodelu Superprestige doviezla k vavrínom nejedno slávne meno. Okrem toho ale samozrejme nemôže nechať bez povšimnutia súčasnú vlnu gravel a elektrobicyklov.

Stevens Superprestige

Ponuka štrkoletov je skutočne široká a nová pohodlná geometria spolu s obrovským množstvom montážnych bodov pre tašky a výbavu priamo láka k (nielen) bikepackingovým dobrodružstvám.

Základný model Tabor na Shimane GRX 400, stredne vybavený model Gavere s kombináciou GRX 400/600 a najvyšší Prestige s GRX 800 spája zhodný rám z trikrát zoslabovaného hliníka 6061. Ak túžite po karbóne, uspokojí vás novinka pre rok 2022, model Camino ktorý je dvoch verziách výbavy.

Stevens Prestige

Pokiaľ nahliadneme do širokej ponuky z druhej strany, nie je možné prehliadnuť nový rad celoodpružených elektrobicyklov E-Inception. Mullet koncepcia (predné 29“ a zadné 27,5“ koleso), karbónové alebo hliníkové rámy so skrytou batériou, špičkové odpruženie, silné motory s vysokokapacitnými batériami Shimano alebo Bosch. Tak vyzerá v súčasnosti recept na zábavu. Na plný plyn do kopca aj z kopca.

Stevens E-Inception

Pre pokojnejšie nátury či ekologicky založených jedincov má hamburský výrobca veľkú ponuku bicyklov aj elektrobicyklov, vhodných pre mestskú jazdu, cestovanie aj dochádzanie do práce.

A, samozrejme, nemožno zabudnúť na tých, ktorým jazda bez motora nie je cudzia a chcú sa povoziť na krásnom cestnom alebo horskom bicykli. Obom táborom je čo ponúknuť – od základných hliníkových modelov po karbónové závodné stroje.

Cestárom je navyše ponúknutá možnosť skladby vysnívaného bicykla na zákazku v rámci tzv. Custom programu či kúpy samostatnej rámovej sady.

V ponuke štandardných cestných bicyklov dominuje karbónový model Izoard v dvoch prevedeniach výbavy, hliníkovú ponuku zastupujú modely Aspin, Stelvio a San Remo líšiace sa zostavou komponentov.

Stevens Izoard

V MTB sektore nájdeme na najvyššom poste karbónový hardtail Sonora opäť v niekoľkých prevedeniach – v tom najvyššom prevedení s bezdrôtovou verziou radenia SRAM GX AXS.

Stevens Sonora

V našich končinách najpredávanejšia kategória hliníkových hardtailov je zastúpená obľúbenými modelmi Colorado 401, Sentiero, Devil´s Trail, Applebee, Taniwha a Tonga.

Všetky modely majú univerzálnu športovú geometriu pre každodenné použitie a sú ponúkané so širokej škále veľkostí, pričom vždy tie najmenšie majú 27,5“ kolesá a ostatné sú postavené na 29“ kolesách.

Ponuka z nemeckého prístavu je naozaj široká a odráža sa v nej 30 rokov skúseností pôsobenia na trhu – pokiaľ sa chcete odlišovať od ostatných, určite značku Stevens pri svojom výbere neprehliadnite.

Ďalšie info:

Aktuality

14:35 Jonas Vingegaard začal trénovať na bicykli a postupne sa zotavuje z početných zlomenín.

„Samozrejme, dúfam, že budem na štarte Tour de France. Nevieme presne, aká bude moja forma a ako bude prebiehať moje zotavenie, ale urobím všetko pre to, aby som sa tam dostal vo svojej top forme,“ hovorí Jonas Vingegaard vo videu, ktoré zverejnil jeho tím Visma – Lease a Bike.

14:22 Peter Sagan už zajtra odštartuje na cestných pretekoch Okolo Maďarska v drese tímu Pierre Baguette.

Sagan bude štartovať za slovenský tím na maďarských cestných etapových pretekoch, ktoré sa uskutočnia od 8. do 12. mája.

11:14 Geraint Thomas odkazuje Pogačarovi: Užil si si zábavu. Urobme si zajtra pekný pokojný deň.

Thomas si zavtipkoval v príspevku na Twitteri (X) po tom, ako v závere šprintérskej tretej etapy Giro d’Italia ušiel do úniku s Tadejom Pogačarom.

10:27 Detaily 4. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Etapa v štýle monumentu Miláno-San Remo má dĺžku 190 km a prevýšenie 2079 m. V závere sa očakáva hromadný šprint, aj keď stúpanie Capo Mele tesne pred cieľom môže narušiť plány šprintérov.

09:47 Video: Christian Arehart skočil prvý quad backflip na MTB a už o pár dní ho môžete stretnúť na Bikefeste!

Mladý jazdec z Ameriky sa zapísal do histórie MTB a najmä disciplíny slopestyle veľkými písmenami. Podarilo sa mu ako prvému na svete ustáť quad backflip (štvorité salto vzad) na horskom bicykli. Christian Arehart sa už v minulom roku predstavil na Bikefeste a patril k najviac party ľuďom na kopci. Tento rok ho v Kálnici uvidíme znova a medzičasom sa z neho stala svetová hviezda.

Zavrieť reklamu