Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Video: Majstrovstvá Českej republiky v downtowne na Kellyse Swag 50

Majster sveta v triale Vašek Kolář mal voľnú sobotu, a tak vyrazil po prvýkrát na majstrovstvá Českej republiky v downtowne do Dačic. Na preteky si zobral nový Kellys Swag 50. Pozrite si, ako mu to išlo.
Biker

Kellys Swag 50 29

Od predstavenia nového modelu Kellys SWAG sa jeho názov stal synonymom odolného enduro bicykla s vyšším zdvihom, ktorý ponúka nielen pretekársky overený výkon, ale aj neskutočný „fun-factor“.

Vďaka svojej odolnosti, vynikajúcej ovládateľnosti a solídnemu pocitu z bicykla sa jazdci na SWAGu cítia pohodlne takmer všade – od blatových strmých trailov, bikeparkov, skillparkov, cez dirtjump, pumptracky až po enduro preteky a podujatia.

Platforma odpruženia Think Link poskytuje skvelý výkon s plyšovo mäkkou, ale stabilnou podporou a presnosťou a širokou škálou nastavení, ktoré vyhovejú rôznym potrebám jazdcov.

Pre sezónu 2021 sme vyrobili úplne nový 29-palcový SWAG, ktorý ťaží z väčších kolies pre väčšiu stabilitu a grip, pohodlie a efektívnosť.

Vďaka prepracovanej geometrii, vyladenému odpruženiu a vyváženým vlastnostiam je úplne nový 29-palcový model SWAG moderným a progresívnym enduro majstrovským dielom pre najnáročnejších gravity jazdcov.

Hlavné výhody Kellys Swag 29″
  • 29“ kolesá s prepracovanou geometriou a systémom odpruženia
  • Think link systém zadného odpruženia so zdvihom 150 mm
  • Pohon 1×12 shimano

Vaše komentáre

Aktuality

14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

10:30 Giro d’Italia 2024: Detaily trasy & dĺžky, prevýšenia a profily všetkých etáp.

Trasa Giro d’Italia 2024 je výrazne ľahšia v porovnaní s predošlými rokmi, ale stále sa môžeme tešiť na legendárne stúpania Mortirolo či Stelvio.

09:31 Red Bull-Bora-Hansgrohe bude nový názov nemeckého tímu od Tour de France 2024.

„S príchodom Red Bullu máme veľké, veľké ciele a Tour de France nie je jediným cieľom,“ hovorí šéf tímu Ralph Denk, pričom cieľom je stať sa najlepším tímom na svete.

Zavrieť reklamu