Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinky: Helma POC Kortal a okuliare POC Devour

Biker
Novinky: Helma POC Kortal a okuliare POC Devour

Absolútna novinka od švédskej značky POC pre všetkých priaznivcov trailu, endura aj ďalších MTB disciplín. Skvelá ochrana hlavy v kombinácii s nekompromisnými optickými vlastnosťami, to je Kortal a Devour.

Svojou rozšírenou ochranou a výnimočným odvetrávaním posúva nová prilba POC Kortal latku prilieb pre trail a enduro zase o niečo vyššie.

Dizajn je navrhnutý tak, aby pásik od okuliarov neprekrýval žiaden ventilačný otvor. Pod polohovateľný šilt, ktorý možno i sňať, môžete vložiť zjazdové okuliare. Hoci je prilba primárne navrhnutá pre horskú cyklistiku, má aj certifikáciu pre prilby na elektrobicykle.

Helmu Kortal je ideálne používať v kombinácii s novými okuliarmi Devour, ktoré sa hodia všade tam, kde sú zjazdové okuliare nadbytočné a slnečné nedostatočné.

Prinášajú výbornú ochranu, na ktorú ste zvyknutí zo zjazdových okuliarov, v kombinácii s ľahkosťou slnečných okuliarov. Okuliare možno vďaka nastaviteľnému nosníku a stráničkám ľahko prispôsobiť každej tvári.

Odvetraná šošovka s technológiou Clarity a ochranou proti priľnutiu nečistôt a poškriabaniu zaručuje skvelé optické vlastnosti v premenlivých podmienkach. Okuliare sú dodávané so zafarbenú a čírou šošovkou.

Vaše komentáre

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu