Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinka: Obal na bicykel bike mBag

Bike mBag vám urobí službu, či už riešite prepravu bicykla na nosiči, vo vnútri auta alebo jeho uloženie doma.
Biker
Novinka: Obal na bicykel bike mBag

Nie každý má výhodu veľkého auta, kam bike ľahko „bez problémov zapadne“ v stojatej polohe do úložného priestoru. Nie každý z nás skladuje bicykel v garáži.

Naopak, viacerí z nás pravidelne prepravujú svoj bicykel na aute, za autom, rozložený v kufri, či už sa presúva na chatu, do zaujímavej bicyklovej lokality alebo na zraz s priateľmi, s ktorými vyráža v ústrety cyklozážitkom.

A viacerí z nás majú svoj bicykel postavený doma v predsieni, chodbe či dokonca v obývačke alebo spálni. A práve pre takých je tu nový praktický obal mBag z dielne českej firmy Montone.

Obavy z poškodenia bicykla môžete zahodiť bokom. Na trh prichádza veľmi prepracovaný obal, do ktorého sa ľahko a rýchlo vloží bicykel a vy máte istotu, že sa po ceste nezašpiní, v prípade dažďa nezmokne. Či už veziete cesťák, MTB alebo e-bike.

Zakladatelia spoločnosti vyrábajúci produkty Monton sa profesionálne pohybujú v oblasti cyklistiky viac ako 15 rokov a za tú dobu získali veľmi cenné skúsenosti.

Stále častejšie sa stretávali s potrebou zákazníkov chrániť svoje bicykle počas prevozu či uskladnenie. Na slovenskom trhu nebol taký výrobok, ktorý by plnil funkčnú, ale aj estetickú úlohu. Preto sa zrodil nápad a prišiel prvý prototyp obalu na bicykel. Cieľom bolo priviesť na trh produkt, ktorý by bol funkčný a vyzeral skvele.

Po niekoľkomesačnom testovaní rôznych strihov a materiálov, na ktorom sa podieľala vybraná skupina cyklistov, vznikol produkt obal na bicykel bike mBag.

Je tu ale aj ďalšie praktické využitie. Do obalu Bike mBag si môžete bicykel aj „zazimovať“ a uložiť do pivnice alebo niekam do kúta v garáži a už je vám úplne jedno, či sa tam práši.

Bike mBag je vyrobený zo strečového a vodeodolného materiálu. Už na prvý pohľad sú zrejmé dve veci: kladie sa tu veľký dôraz na kvalitu, funkčnosť i perfektné spracovanie a zároveň je z niekoľkých detailov zreteľné, že pri zrode produktu stáli ľudia, ktorí majú s cyklistikou skúsenosti.

Či už to je použitie odolných zipsov, ich umiestnenie alebo to, že súčasťou sú aj samostatné malé návleky na pedále a brzdy.

Bike mBag dostanete aj s podrobným návodom, aj ked „obliekanie“ bicykla je pri zachovaní postupu veľmi jednoduché. Pri našom rýchloteste sme mali 29 „bike vel. M so 720 mm širokými riadidlami a obal sa prispôsobil požadovanému rozmeru dokonale, bez toho, aby sme mali pocit, že „to niekde praskne“.

Bike mBag je vybavený niekoľkými zipsami, ktoré majú vodeodolné, spevňujúce lemy. Menšie po stranách sú pre prevlečenie kotviacich pásikov, keď volíte prepravu bicykla na nosiči. Centrálny, ktorý lemuje hornú časť, má za úlohu uzavrieť celý bag. Pozitívnym zistením je to, že aj tento úkon zvládne jeden človek.

Celý proces trvá naozaj len pár minút, takže bike bag sa hodí aj pre situácie, keď ukladáte celý bicykel do auta a chcete ochrániť jeho interiér. Takže suma sumárum, Bike mBag vám urobí službu, či už riešite prepravu bicykla na nosiči aj vo vnútri auta alebo jeho uloženie doma.

A ak si chcete zaistiť darček v predstihu, ďalšie info nájdete na webe výrobcu.

Vaše komentáre

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu