Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Pozvánka: Prvé kolo Hornonitrianskej enduro série

Biker

Ahojte bikeri! Aj v roku 2020 sme sa pre vás rozhodli pripraviť Hornonitriansku enduro sériu. Pôjde sa na tri kolá, teda rovnako, ako vlani. Každé kolo bude pozostávať z niekoľkých rýchlostných skúšok, pričom jazdec s najlepším súčtom časov z každej z nich vyhráva.

Oproti minulému roku sme si pre vás pripravili niekoľko zmien. Tou najdôležitejšou je skutočnosť, že v sobotu budete mať možnosť na trati trénovať, takže zistíte, čo vás čaká, prejdete si problematické miesta aby ste boli na nedeľné preteky pripravení.

Taktiež pribudla možnosť stanovať, čiže víkend plný jazdenia si môže užiť naozaj každý.

Pretekať sa bude v štyroch kategóriách: muži, ženy, juniori (do 18 rokov) a ebike. Pre tých najlepších v jednotlivých kolách sú pripravené vecné ceny a pre celkových víťazov série aj prize money!

Štartovné na každé kolo je 17 € pri online registrácii a 20 € na mieste.

Na 1. kolo série v Partizánskom na Baťových trailoch môžete registrovať online tu.

Pre viac informácií sleduj facebookovú stránku Hornonitrianska enduro séria.

Príďte si zajazdiť, zabaviť sa a užiť si parádny víkend s priateľmi a ľuďmi s rovnakou diagnózou. Tešíme sa na vás!

Fotografie z minulého ročníka:

Vaše komentáre

Aktuality

10:08 Tadej Pogačar vyhral etapu na Gire bez cyklopočítača: Musíte len viac počúvať svoje telo.

25-ročný Slovinec dostal defekt a spadol v úvode rozhodujúceho stúpania. Napriek tomu dokázal zvíťaziť a oblečie sa do ružového dresu lídra Giro d’Italia.

09:25 Detaily 3. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Prvá rovinatá etapa má 165 km, prevýšenie len 831 m a očakávame dojazd v hromadnom šprinte. Najväčší favoriti sú Tim Merlier a Olav Kooij.

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Včera 08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu