Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Slovák a Čech si splnili sen vo Whistleri a natočili dokument KriplTrip – Proti Handicapu

Michal Kosík a Dan Bařák na ceste do mekky mountainbikingu.
Biker

Tlačová správa:

Premiéra filmu bude v televízii na ČT sport v nedeľu 31. mája o 13:10 hod.

Michal Kosík a Dan Bařák vyrazili do kanadského Whistleru preveriť miestne trialy a z celého tripu vznikol krátky snímok, ktorý je plný nespútanej prírody a poriadneho mountainbikingu. Dvaja hendikepovaní bikeri na ceste do mekky zjazdového jazdenia, to si nemôžete nechať ujsť. Premiéra filmu bude ČT šport v nedeľu 31.5.2020 v 13:10 hod.

Michal Kosík si pri páde na bicykli poranil chrbticu a Dan Barak v mladosti pri nehode prišiel o nohu. Hendikep pre chlapcov nikdy neznamenal prekážku, ktorú by nedokázali prekonať. Spoločne sa vydali splniť si celoživotný sen, ktorým bolo jazdenie v Kanade.

Počas tripu chceli chlapci tiež nasať miestnu atmosféru a vidieť kus prírody z nádhernej Britskej Kolumbie. Celú cestu o poznávaní nových miest a o poriadnom jazdení sa chalani rozhodli zdokumentovať spolu s Martinom Vrbickým a Radkom Sieberom.

Výsledkom je dokument Proti Hendicapu, ktorý by ste si nemali nechať ujsť. Preto by sme Vás všetkých radi pozvali na premiéru, ktorá bude 31.5.2020 o 13:10 v Českej televízii na programe ČT sport a hneď 1.6.2020 bude k dispozícii na internete o niečo dlhšia verzia pod názvom KrtiplTrip. Všetkým Vám veľmi ďakujeme a čoskoro dovidenia.

DANIEL BAŘÁK A MICHAL KOSÍK uvádí PROTI HANDICAPU, dokumentární film MARTINA VRBICKÉHO režie, kamera, střih a výroba FULLFACE PRODUCTIONS produkce RADEK SIEBER namluvil JIŘÍ HÖLZEL zvuková postprodukce MAREK NĚMEC lékařská podpora PETR MALOUN speciální host TOMÁŠ PROCHÁZKA

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu