Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

CTM ukázalo nový Scroll 2020. Pozrite si, aké budú mať špecifikácie

Nový Scroll má oproti minuloročným modelom zmenený predný trojuholník rámu.
Biker

Slovenský výrobca bicyklov CTM odhalil svoj nový enduro model Scroll 2020. Ako vidno už z fotiek, oproti modelom z minulého má zmenený predný trojuholník rámu a vrchné vzpery zadnej stavbe pekne nadväzujú v línii s vrchnou trubkou rámu.

Systém pruženia a zadná stavba zostali nezmenené, no presné údaje o zmenách v geometrii nového Scrollu zatiaľ nemáme a zverejníme ich v kompletnom predstavení modelov CTM 2020.

Nové Scrolly sú už tradične dostupné v troch stupňoch výbavy na 27,5-palcových kolesách – Pro, Xpert a základný Scroll. Enduro od CTM-ka bude však dostupné aj na 29-palcových kolesách.

Najvyšší Scroll Pro 27,5″ je osadený vidlicou Rock Shox Lyrik Select+ (160mm), tlmičom Super Deluxe Select+ (150mm), pohonom, 12-rýchlostným radením a brzdami od Shimana (XT/SLX). Na kolesách DT Swiss E1900 Spline sú 2,5″ plášte Vigilante od WTB. Riadidlá aj predstavec sú Raceface Turbine. Teleskopická sedlovka KS Lev Integra má 125 mm (M), resp. 150mm (L, XL).

Celková váha Scrollu Pro 27,5″ je 14,2kg. Scroll Pro s 29-palcovými kolesami má veľmi podobné komponenty, samozrejme, s rozdielom kolies a plášťov, pričom váha bicykla je 15,1kg. Uvedené hmotnosti sa však pravdepodobne ešte zmenia, keďže vážené boli prototypy a bicykle by mali byť ľahšie.

Celé špecifikácie jednotlivých modelov sú uvedené v príspevku nižšie.

Špecifikácie

CTM Scroll Pro 2020

CTM Scroll Xpert 2020

CTM Scroll 2020

CTM Scroll Pro 29 2020

CTM Scroll Xpert 29 2020

Vaše komentáre

Aktuality

10:30 Giro d’Italia 2024: Detaily trasy & dĺžky, prevýšenia a profily všetkých etáp.

Trasa Giro d’Italia 2024 je výrazne ľahšia v porovnaní s predošlými rokmi, ale stále sa môžeme tešiť na legendárne stúpania Mortirolo či Stelvio.

09:31 Red Bull-Bora-Hansgrohe bude nový názov nemeckého tímu od Tour de France 2024.

„S príchodom Red Bullu máme veľké, veľké ciele a Tour de France nie je jediným cieľom,“ hovorí šéf tímu Ralph Denk, pričom cieľom je stať sa najlepším tímom na svete.

Včera 18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

Včera 12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

Včera 11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

Zavrieť reklamu