Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Rob Welch skončil vo veľkej mláke s veľkým štýlom. Pozrite si celé video Going „All In“

Rob Welch natočil krátky dokument o tom, ako kvôli zraneniu kolien presedlal z jazdenia v skateparkoch na zjazdový bicykel.
Martin Sarvaš

Rob Welch natočil v spolupráci s kameramanom Nicom Turnerom krátky dokument s názvom Going „All In“ o tom, ako kvôli zraneniu kolien presedlal z jazdenia v skateparkoch na zjazdový bicykel.

Rob trpí chondromalaciou patelly, čo znamená mäknutie chrupavky. Tento problém má na oboch kolenách a keďže chrupavka sa neobnovuje, po jej poškodení dochádza neskôr k nepríjemným bolestiam.

Kúpte si ročné predplatné časopisov Biker a Cyklistika iba za 18,90€

„Prechod na veľký bicykel bol celkom prirodzený. Jazdenie v skateparkoch vás naučí mnoho, ako kontrolovať bicykel i techniku jazdenia, čo v konečnom dôsledku veľmi pomáha pri jazde na odpružených bicykloch s veľkými zdvihmi,“ povedal Rob.

„Neviem si spomenúť, že by som si niekedy užíval jazdenie viac ako teraz. Moje zranenia spôsobili, že si každý moment jazdenia užívam najviac, ako sa dá. Môj celý život sa vyvíjal popri jazdení a zranenia sú iba súčasťou tejto cesty,“ dodal Rob Welch.

Celé video Going „All In“:

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu