Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Sedlo BBB Razer Anatomic

Ďalším produktom značky BBB, ktorý sme mali v redakcii možnosť dlhodobo testovať je sedlo Razer Anatomic s typovým označením BSD-62.
Hodnotenie: 4/5
34,90
Biker
Sedlo BBB Razer Anatomic

Razer Anatomic BSD-62 je pretekárske, pomerne krátke sedlo s dĺžkou 275 mm, dostupné v jednej šírke – 130 mm (BBB však ponúka aj verziu s šírkou 140 mm s typovým označením BSD-62W). Reálna váha sedla je 227g.

Sedlo je dostupné v bielej a čiernej farbe a jeho skelet je spevnený karbónom. Na poťah sedla je použitý materiál MicroTec, komfort zabezpečuje high-density pena a model sa vyrába iba s lyžinami z CrMo.
Výber sedla je veľmi individuálna vec, ale BSD-62 nám doslova sadlo. Jeho tvrdosť môžeme charakterizovať ako zlatú strednú cesta – nie je veľmi tvrdé ako to býva zvykom u pretekárskych sediel, určite nepatrí k najmäkším, ale je zároveň veľmi komfortné vzhľadom na použitý materiál a pružnosť. Kvôli týmto vlastnostiam na ňom nie je problém absolvovať aj celodenné výjazdy.
Aj pri tvare sedla BBB vsadilo na istotu a klasiku bez zbytočných experimentov. Sedlo je v strednej časti a na špičke veľmi mierne prehnuté a jeho súčasťou sú aj integrované ochranné nárazníky v zadnej časti.
Celkovo sedlo hodnotíme veľmi pozitívne vďaka komfortu, relatívne nízkej váhe a priaznivej cene.

Aktuality

17:40 Pogačar útočil na šprintérov, ale napokon bol v tretej etape Giro d’Italia najrýchlejší Tim Merlier.

Merlier zvíťazil v hromadnom šprinte pred Jonathanom Milanom a Biniamom Girmayom.

15:02 Skvelú formu v úvode sezóny potvrdil Denis Kohút, ktorý vyhral prvé kolo Slovenského pohára v zjazde na Košútke.

Prvý pretekársky víkend majú za sebou aj slovenskí zjazdári. V bikeparku Košútka neďaleko Hriňovej sa cez víkend odjazdilo prvé kolo slovenského pohára v zjazde. V ženskej kategórii bola najrýchlejšou pretekárkou Vanesa Petrovská.

12:37 Fotogaléria: Najlepšie zábery z prvého kola Svetového pohára v zjazde v škótskom Fort William.

Preteky vyhrali úradujúci víťazi svetového pohára z roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni.

12:19 Vali Höll a Loic Bruni zahájili sezónu svetového pohára v zjazde víťazstvom na trati vo Fort William.

Víťazi celkového hodnotenia svetového pohára v roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni vstúpili do zjazdovej sezóny víťazne na tradičnej trati v škótskom Fort William. Zatiaľ čo v ženskej elitnej kategórii to bol tesný súboj, Bruni deklasoval konkurenciu takmer o 2 sekundy.

10:33 Držať tempo s Tadejom Pogačarom sa nevyplatí. Ben O’Connor to skúsil a doplatil na to veľkou stratou.

Ben O’Connor bol jediný, kto sa pokúsil udržať tempo s Tadejom Pogačarom po jeho útoku v závere 2. etapy Giro d’Italia. Už po 300 metroch však zaostal a nakoniec prišiel do cieľa s minútovou stratou.

Zavrieť reklamu