Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Nový časopis Cyklistika už v predaji!

Stop zimnej cyklistickej prestávke! Konečne sa črtá reálna možnosť presadnúť zo spinningových strojov na normálne poctivé cestné bicykle a vychutnať si úvodné kilometre novej sezóny. Prvé vydanie časopisu Cyklistika nájdete od 2.4. v novinových stánkoch, v kníhkupectvách Panta Rhei a pochopiteľne aj v cyklistických obchodoch. Celkovo vás čaká 82 strán pútavého čítania. Ak by ste nevedeli, odkiaľ začať, ponúkame niekoľko horúcich tipov.
Biker

Priaznivci Petra Sagan si prídu na svoje. Slovenská cyklistická hviezda aktuálne ovládla svetový rebríček UCI a momentálne je svetovým cyklistom číslo 1. Zastihli sme ho doma v Žiline, kde sa poctivo na túto sezónu pripravoval.

No nielen Sagan je stelesnením slovenskej cestnej cyklistiky, preto sme si posvietili aj na bratov Velitsovcov, či náš najlepší kontinentálny tím Duklu Trenčín Trek vedenú šikovným manažérom Jánom Valachom.

Čo je ale najväčší klenot, tak to sú nepochybne technické popisy takmer všetkých častí výstroja cyklistu. Ponúkame vám jedinečný servis – testy bicyklov, cyklistického oblečenia, predstavíme vám rôzne cyklistické helmy, tretry, bundy, vesty, či iné horúce novinky.

No a ako dezert sme zo všetkých uhlov rozobrali tému doping. Jednoduché je odsudzovať, zložitejšie nastaviť spravodlivý a motivujúci systém kontroly.

Takže nezabudnite si oprášiť svoj bicykel a cestou sa zastavte pre jarné vydanie Cyklistiky.

 

Páči sa vám nový časopis Cyklistika? Spustili sme 50% akciu na predplatné!

8 vydaní len za 23,60€ + Fľaša Tour de France ako DARČEK!

Balíček ôsmich vydaní za 23,60€ obsahuje:

2x špeciál Tour de France 2013 a 2014

2x špeciál Giro d’Italia 2013 a 2014

4x časopis Cyklistika

Fľaša Tour de France ako DARČEK!

Aktuality

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Včera 08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

04.05.2024 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

04.05.2024 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu