Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Video. 222 km/h na biku dolu svahom

Éric Barone prezývaný Červený Barón má už 52 rokov, no doteraz drží svetový rekord v rýchlosti na prototypovom biku dole svahom pokrytým snehom (222 km/h!) aj dolu svahom pokrytým štrkom (172 km/h), pri ktorom zadelil na kameru jeden z najťažších pádov v histórii mountainbikingu.   Toto je krátky zostrih všetkých jeho rekordov. Žiadne kecy, len action!
Biker
Video. 222 km/h na biku dolu svahom

https://youtu.be/LfLN_AQYB60

Éric Barone prezývaný Červený Barón má už 52 rokov, no doteraz drží svetový rekord v rýchlosti na prototypovom biku dole svahom pokrytým snehom (222 km/h!) aj dolu svahom pokrytým štrkom (172 km/h), pri ktorom zadelil na kameru jeden z najťažších pádov v histórii mountainbikingu.

 

Toto je krátky zostrih všetkých jeho rekordov. Žiadne kecy, len action!

Aktuality

15:19 Rasťo Baránek potvrdil skvelú formu a vyhral 2. kolo slovenského pohára v zjazde vo Veľkej Rači (+galéria).

Po skvelom 34. mieste v pretekoch svetového pohára v Poľsku dosiahol Rasťo Baránek z tímu Kellys Factory ďalší úspech. Na blatistej trati sa mu vo finále podarilo zajazdiť najrýchlejší čas a zdolať svojich najväčších konkurentov Denisa Kohúta a Adama Rojčeka z Osmos Gravity team.

12:38 Fotogaléria: Najlepšie zábery zo svetového pohára XCO v Novom Meste na Morave.

Preteky suverénnym spôsobom ovládli Tom Pidcock a Pauline Ferrand-Prévot, ktorý svojim súperom nedali šancu a osamote prišli do cieľa.

12:09 Svetový pohár XCO v Novom Meste na Morave ovládli Tom Pidcock a Pauline Ferrand-Prévot.

Svetový pohár v cross-country pokračoval svojím tretím kolom. Na programe bolo obľúbené podujatie v Česku, ktoré patrí k najväčším ťahákom v rámci svetového pohára. Po suverénnych výkonoch na náročnej trati sa podarilo vyhrať všestrannému Tomovi Pidcockovi a francúzskej pretekárke Pauline Ferrand-Prévot.

Včera 11:39 Video: Mechanik skladá ružový špeciál Colnago V4Rs pre víťaza Giro d’Italia Tadeja Pogačara.

Okrem dvoch časoviek strávil Pogačar všetky etapy na bicykli Colnago V4Rs, ktorý mu v posledných dvoch etapách prispôsobili ružovým dizajnom rámu, aby ladil s ružovým dresom víťaza Gira.

Včera 11:31 Víťazný bicykel Giro d’Italia 2024: Colnago V4Rs Tadeja Pogačara s extrémne krátkymi kľukami.

Pozrite si detaily a špecifikáciu bicykla Colnago V4Rs Tadeja Pogačara, ktorý mu pomohol k víťazstvu Giro d’Italia.

Zavrieť reklamu