Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Kellys čistiaci sprej Bike Cleaner BIO

Čistiaci sprej Bike Cleaner BIO 500ml je biologicky odbúrateľný prostriedok na údržbu a čistenie bicyklov od blata a ďalších nečistôt.
Biker
Kellys čistiaci sprej Bike Cleaner BIO

Vysoká penivosť zabezpečuje nižšiu spotrebu produktu. Aktívna pena sa nanáša pomocou rozprašovača na znečistené miesta (prešmykovače, pedále, stredy, rám).

 

Je vhodný predovšetkým na čistenie silne znečistených mechanických častí (reťaz, kolieska, atď). Po očistení odporúčame bicykel namazať produktami KLS.

Aktuality

14:26 Video: Lyžiar a lyžiarka preskočili cez Tadeja Pogačara pred cieľom kráľovskej etapy Giro d’Italia.

Súrodenci Flora a Miro Tabanelli preleteli ponad Pogačarom tesne pred vrcholom stúpania Mottolino, kde sa Slovinec tešil už zo štvrtého etapového víťazstva na Gire.

10:48 Video: Julian Alaphilippe daroval Mircovi Maestrimu dres z víťaznej etapy na Giro d’Italia.

Alaphilippe vyhral dvanástu etapu po 130 km v úniku a 11-kilometrovom sóle, pričom veľkú časť trasy prešiel v úniku len vo dvojici s Talianom Mircom Maestrim, a práve vďaka nemu dokázal ušetriť dostatok síl na záverečný víťazný útok.

10:22 Michael Kolář: Preteky ma už netrápia. Jazdím pre radosť, baví ma zdokonaľovať sa.

Manažér slovenského enduro tímu OKOEVERYWHERE a bývalý profesionálny cestný cyklista chce odovzdať svoje skúsenosti svojim zverencom a mladšej generácii.

09:30 Demi Vollering vyhrala dve zo štyroch etáp aj celkovú klasifikáciu pretekov Okolo Burgosu.

27-ročná Holanďanka pokračuje v skvelých výkonoch a po víťazstve celkového hodnotenia pretekov Vuelta España Femenina a Okolo Baskicka, si pripísala ďalšiu výhru na pretekoch Okolo Burgosu.

09:16 Sam Bennett vyhral štyri etapy aj celkové hodnotenie na pretekoch Štyri dni Dunkerque.

Okrem dvoch víťazstiev bol Bennett raz druhý a raz tretí. Na druhom mieste skončil celkovo len 22-ročný Francúz Paul Penhoët a tretí bol o rok starší Belgičan Jenno Berckmoes.

Zavrieť reklamu