Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Súťaž: Vyhrajte štýlový darček v podobe monitora aktivity!

Fitness náramky, monitory aktivity dokážu merať, sledovať fyzickú aktivitu používateľa počas celého dňa aj noci. Zaznamenané hodnoty sa dajú následne zobraziť a vyhodnocovať priamo na mobilných zariadeniach ako smartfón, tablet alebo notebook. Chceli by ste vyhrať túto skvelú vecičku a potešiť ňou seba, alebo blízkeho na Vianoce? Stačí poslať správnu odpoveď na otázku: Aké tri hodnoty osobnej aktivity dokáže monitor aktivity Misfit Shine sledovať? na mailovú adresu: eshop@fitnessnaramky.sk Súťaž trvá od 15 do 20.12.2014
Biker

Medzi najznámejšie a vo svete najpopulárnejšie monitory aktivity patrí monitor osobnej aktivity a spánku Misfit Shine

 

Ako to vlastne funguje? Pohybový 3D senzor – srdce monitora aktivity sleduje automaticky 24 hodín, 7 dní v týždni pohyby ľudského tela a na základe toho meria a vyhodnocuje hodnoty osobnej aktivity ako sú počet prejdených krokov, celkovo prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie počas aktivity. Automaticky detekuje, či beháte, trénujete, hráte futbal, bicyklujete, tancujete alebo dokonca plávate. Shine je vyrobený z pevného leteckého hliníka, je vodotesný, takže s ním môžete aj plávať a nosiť ho po celý deň.

Okrem denných aktivít dokáže Misfit Shine vyhodnotiť a zmerať aj kvalitu spánku tj. ako často sa budíte resp. či spíte hlbokým alebo plytkým spánkom.

Takto získate komplexný prehľad o osobných aktivitách počas celého dňa a vlastne o celkovom životnom štýle.

 

Shine okrem toho, že sleduje vaše aktivity plní aj funkciu osobného trénera, ktorého máte vždy k dispozícii. Spoľahlivo informuje o progrese v plnení osobného cieľa a tým motivuje k činnosti a aktívnemu životnému štýlu. Sami si stanovíte koľko chcete prejsť krokov alebo koľko spáliť kalórií. Dosiahnuté ciele si môžete potom porovnávať s priateľmi a známymi priamo v mobilnej aplikácii.

Misfit Shine automaticky pomocou bluetooth synchronizácie prenesie namerané hodnoty do mobilnej aplikácie, ktorá je dostupná zadarmo pre mobilné zariadenia OS iOS a Android.

Misfit Shine môžete nosiť vo vrecku nohavíc alebo košeli použitím magnetického klipu, na zápästí ruky využitím športového remienka alebo na krku ako efektný náhrdelník. Rozhodnutie je len a len na vás, či z neho spravíte módny doplnok alebo ho ukryjete pred zvedavými očami.

Vyskúšajte ho, nechajte sa motivovať a zlepšite životný štýl.

Viac informácií na :

http://www.fitnessnaramky.sk/misfit-shine-champagne-monitor-aktivity-i45459.html

http://www.fitnessnaramky.sk/misfit-shine-monitor-aktivity-nahrdelnik-i45462.html

 

 

Aktuality

13:46 Repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R sú dostupné už aj na Slovensku.

Decathlon dal po prvýkrát do predaja pretekársky špeciál v apríli a do pár hodín boli bicykle vypredané. Na webe slovenského Decathlonu je uvedené, že bicykle nemajú priamo v predajniach, ale je ich možné objednať s doručením od šiestich dní.

10:39 Šéf Bora-Hansgrohe reaguje na špekulácie o prestupe Pidcocka a Van Aerta do ich tímu.

„Majú dlhodobé zmluvy. Rešpektujeme ich,“ hovorí Ralph Denk, šéf tímu Bora-Hansgrohe, do ktorého vstúpil veľký sponzor Red Bull. (Sporza)

10:13 Jonas Vingegaard už trénuje naplno, ale jeho štart na Tour de France je stále otázny.

Vingegaard utrpel v apríli početné zranenia pri páde na pretekoch Okolo Baskicka – mal zlomenú kľúčnu kosť, niekoľko rebier a utrpel kolaps pľúc. Momentálne trénuje individuálne na Malorke.

09:50 Birell Bikefest 2024: 10 vecí, ktoré si nesmiete zabudnúť.

Do začiatku Birell BikeFestu 2024 zostáva už iba zopár hodín. Prečítajte si zoznam tých najpotrebnejších vecí, ktoré by vám v Kálnici nemali chýbať.

Včera 17:56 Biniam Girmay sa konečne dočkal víťazstva a vyhral belgickú klasiku Circuit Franco-Belge.

Girmay odstúpil z Giro d’Italia po páde v štvrtej etape, takže výhra v Belgicku je veľkým zadosťučinením a potvrdením dobrej formy pred štartom na Tour de France. V záverečnom šprinte v Mont-de-l’Enclus skončil na druhom mieste Axel Zingle pred tretím Marcom Hirschim.

Zavrieť reklamu