Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Peter Sagan sa dnes v Ománe do hromadného špurtu nezapojil

Cyklistické preteky Okolo Ománu pokračovali vo štvrtok 3. etapou, na konci ktorej sa z triumfu tešil Nór Alexander Kristoff (Kaťuša). Slovenský jazdec Peter Sagan sa dnes do záverečného špurtu nezapojil. V tretej etape, ktorá viedla z Al Mussanahu späť do Al  Mussanahu a merala 158,5 kilometrov, bol na druhom mieste Talian Andrea Guardini z Astany a na bronzovej priečke sa umiestnil jeho krajan Matteo Pelucchi z tímu IAM Cycling. Slovenský cyklista Peter Sagan zo zoskupenia Tinkoff-Saxo sa do záverečného špurtu nezapojil a na svoj prvý etapový triumf si teda musí ešte počkať. V celkovom poradí sa nič nezmenilo, naďalej vedie Fabian Cancellara s náskokom 4 sekúnd pred Alejandrom Valverdem, Patrik Konrad je späť o ďalšiu sekundu. Peter Sagan je s odstupom 10 sekúnd piaty. V hodnotení bodovacej súťaže mu patrí 9. priečka a medzi mladými jazdcami je druhý. Výsledky - cyklistické preteky Okolo Ománu:  3. etapa (Al Mussanah - Al Mussanah, 158 km): 1. Alexander Kristoff (Nór.) Kaťuša 3:56:42 h, 2. Andrea Guardini (Tal.) Astana, 3. Matteo Pelucchi (Tal.) IAM Cycling, 4. Danny van Poppel (Hol.) Trek Factory, 5. Nacer Bouhanni (Fr.) Cofidis, 6. Sacha Modolo (Tal.) Lampre-Merida, ... 40. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo, 43. Peter Velits (SR) BMC všetci čas ako víťaz  Poradie po 3. etape: 1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 12:18:56 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar +4 s, 3. Patrick Konrad (Rak.) Bora-Argon 18 +5, 4. Greg van Avermaet (Belg.) BMC +6, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo +10, 6. Damiano Caruso (Tal.) BMC +10  
Biker
Peter Sagan sa dnes v Ománe do hromadného špurtu nezapojil

https://youtu.be/fu7H8JbIPQQ

Cyklistické preteky Okolo Ománu pokračovali vo štvrtok 3. etapou, na konci ktorej sa z triumfu tešil Nór Alexander Kristoff (Kaťuša). Slovenský jazdec Peter Sagan sa dnes do záverečného špurtu nezapojil. V tretej etape, ktorá viedla z Al Mussanahu späť do Al  Mussanahu a merala 158,5 kilometrov, bol na druhom mieste Talian Andrea Guardini z Astany a na bronzovej priečke sa umiestnil jeho krajan Matteo Pelucchi z tímu IAM Cycling. Slovenský cyklista Peter Sagan zo zoskupenia Tinkoff-Saxo sa do záverečného špurtu nezapojil a na svoj prvý etapový triumf si teda musí ešte počkať. V celkovom poradí sa nič nezmenilo, naďalej vedie Fabian Cancellara s náskokom 4 sekúnd pred Alejandrom Valverdem, Patrik Konrad je späť o ďalšiu sekundu. Peter Sagan je s odstupom 10 sekúnd piaty. V hodnotení bodovacej súťaže mu patrí 9. priečka a medzi mladými jazdcami je druhý.

Výsledky – cyklistické preteky Okolo Ománu
3. etapa (Al Mussanah – Al Mussanah, 158 km): 1. Alexander Kristoff (Nór.) Kaťuša 3:56:42 h, 2. Andrea Guardini (Tal.) Astana, 3. Matteo Pelucchi (Tal.) IAM Cycling, 4. Danny van Poppel (Hol.) Trek Factory, 5. Nacer Bouhanni (Fr.) Cofidis, 6. Sacha Modolo (Tal.) Lampre-Merida, … 40. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo, 43. Peter Velits (SR) BMC všetci čas ako víťaz 

Poradie po 3. etape: 1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 12:18:56 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar +4 s, 3. Patrick Konrad (Rak.) Bora-Argon 18 +5, 4. Greg van Avermaet (Belg.) BMC +6, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo +10, 6. Damiano Caruso (Tal.) BMC +10

 

Aktuality

10:08 Tadej Pogačar vyhral etapu na Gire bez cyklopočítača: Musíte len viac počúvať svoje telo.

25-ročný Slovinec dostal defekt a spadol v úvode rozhodujúceho stúpania. Napriek tomu dokázal zvíťaziť a oblečie sa do ružového dresu lídra Giro d’Italia.

09:25 Detaily 3. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Prvá rovinatá etapa má 165 km, prevýšenie len 831 m a očakávame dojazd v hromadnom šprinte. Najväčší favoriti sú Tim Merlier a Olav Kooij.

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Včera 08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu