Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Nové, divoké a dynamické!

Elektrobicykle rady SDURO nemeckej značky Haibike sú bezpochýb hitom tejto sezóny.  S novým stredovým motorom Yamaha,  ktorý presvedčí svojím výkonom a dynamickosťou už od prvého zašlapnutia do pedálov, progresívnou geometriou a tvarmi rámov vytvárajú spoločne jedinečný celok. K tomu pridajte originálny design a nadštandartné spracovanie aj tých najmenších detajlov a máme tu bezkonkurenčný produkt.  
Biker

Každý pojazd na elektrobicykli rady SDURO sa zmení na nezabudnuteľný zážitok. Preferujete asfalt, dlhé pojazdy v prírode, alebo drsný terén? Z našej ponuky si vyberie naozaj každý.  Milovníci asfaltu a spevnených cyklochodníkov siahnu po modele SDURO Trekking a SDURO Cross. XC jazdci majú na výber z HT modelov SDURO HardSeven ( 27,5“) a SDURO HardNine (29“), alebo celoodpružené stroje SDURO FullNine (29“). Enduro rideri zvolia celoodpružený model SDURO AllMtn.

Už žiadne predsudky!  Vyskúšajte Haibike SDuro u naších predajcov.

www.haibikecz.cz

Aktuality

11.05.2024 Tadej Pogačar nedal šancu súperom už po tretíkrát a na Giro d’Italia dosiahol etapový hetrik.

Pogačar vyhral horskú ôsmu etapu pred Danielom Martinezom a Benom O’Connorom.

10.05.2024 Tadej Pogačar suverénne vyhral prvú časovku na Giro d’Italia a zvýšil náskok vo vedení celkovej klasifikácie.

Na druhom mieste skončil Filippo Ganna a tretí najrýchlejší bol Magnus Sheffield.

10.05.2024 Detaily 7. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

40-kilometrová individuálna časovka sa končí stúpaním a očakáva sa ďalší súboj favoritov celkovej klasifikácie, do ktorého sa však určite zapojí aj Filippo Ganna.

09.05.2024 Mark Cavendish vyhral druhú etapu Okolo Maďarska. Sagan sa do šprintu nezapojil a Martin Voltr ide do žltého dresu.

Skvelú prácu odviedol opäť český jazdec slovenského tímu Pierre Baguette Cycling Martin Voltr, ktorý sa druhý deň po sebe dostal do úniku a vďaka bonusovým sekundám na prémiách sa dostal do vedenia celkovej klasifikácie.

09.05.2024 Pelayo Sánchez porazil v šprinte úniku Alaphilippa a vyhral šiestu etapu Giro d’Italia.

Julian Alaphilippe finišoval na druhom mieste pred Lukeom Plappom. Ružový dres drží aj naďalej Tadej Pogačar.

Zavrieť reklamu