Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Weldtite pozýva na pražský veľtrh For Bikes

Prostredníctvom svojho česko – slovenského distribútora, spoločnosti made4bike s.r.o., sa na tohtoročnom veľtrhu FOR BIKES predstaví značka WELDTITE so svojou ponukou produktov.
Matúš Bušík
Weldtite pozýva na pražský veľtrh For Bikes

Veľtrh For Bikes sa uskutoční na výstavisku v Prahe –  PVA Letňany v termíne 22 -24. marca 2024.

Stánok WELDTITE nájdete v Hala 2 – A12.

Novinkou na výstave budú nové vysoko účinné čističe s vôňou limetky, alebo citrónu. Mnohých isto zaujme aj Rapid Ceramic Shield – keramická ochrana rámov, alebo Ceramic Lubricant Spray, ktorý dopĺňa aktuálne obľúbený spray TF2 s teflónom – ikonu mazacích olejov.

Značka WELDTITE je na trhu už vyše osemdesiat rokov, dá sa povedať že od počiatku druhej svetovej vojny (1940), keď pomáhala vysporiadať sa s defektami na bicykloch britských vojakov v Normandii.

S úspechom sa etablovala do viacej než 50 krajín na všetkých kontinentoch.

Do jej portfólia patria produkty pre údržbu, servis a opravy bicyklov.

Svoje významné miesto v ponuke majú prostriedky na čistenie, odmasťovanie a mazanie.

Špeciálnu pozornosť si zaslúži oblasť defektov či duší, alebo bezdušových plášťov, samozrejmosťou sú aj prestavby na „bezdušáky“.

Obľúbenou kategóriou sa stáva aj hustenie CO2 tlakovými bombičkami a systém SMART držiakov.

Široká je aj ponuka náradia určeného do batohu, či domácej dielne, ale aj do profi servisu. WELDTITE ponúka na náradie doživotnú záruku.

Samozrejmosťou sú rôzne komponenty a doplnky pre servis napr. ventilky, čiapočky, podložky, matice, skrutky, adaptéry a iný spotrebný materiál.

Banskobystrický made4bike s.r.o. je okrem značky WELDTITE distribútorom aj značiek VELOSKIN – cyklo kozmetika s veľmi obľúbeným Chamois Cream, Amplifi – batohy a chrániče všetkých tipov s výrazným aspektom na udržateľnosť, Bleedkit – odvzdušňovacie sady, SQUIDWORX – platformové pedále, OTEsport – športová výživa, POLARIS – cyklistické oblečenie.

Ak nestihnete výstavu v Prahe môžete navštíviť showroom made4bike v Banskej Bystrici a celú ponuku si pozrieť tu.

www.made4bike.sk

Aktuality

17:16 Pelayo Sánchez porazil v šprinte úniku Alaphilippa a vyhral šiestu etapu Giro d’Italia.

Julian Alaphilippe finišoval na druhom mieste pred Lukeom Plappom. Ružový dres drží aj naďalej Tadej Pogačar.

15:58 Dorota Vojtíšková dosiahla skvelý výsledok, keď na majstrovstvách Európy skončila 5. v Short-Tracku (+galéria).

Majstrovstvá Európy v horskej cyklistike sa konajú v rumunskom Cheile Gradistei a pre slovenskú reprezentáciu odštartovali úspešne. Dorota Vojtíšková sa v juniorskej kategórii pretekov XCC umiestnila na výbornom 5. mieste.

12:37 Peter Sagan o výhre na Giro d’Italia: Celý deň sa deriem v úniku a teraz ma niekto predbehne tesne pred koncom? No to určite.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

11:58 Pomôžte Soni posadiť sa znovu na bicykel.

„Volám sa Soňa a v 15-tich rokoch som absolvovala takmer rutinnú operáciu chrbtice, následkom čoho som zostala ochrnutá od pol pása dolu s diagnózou spastická paraplégia spôsobená ischemickou léziou hrudnej miechy.“ Soňa Gabriš robí verejnú zbierku s cieľom vyzbierať peniaze na kúpu bicykla pre hendikepovaných.

11:40 Detaily 6. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Zvlnená etapa v štýle Strade Bianche obsahuje tri štrkové sektory, má dĺžku 177 km a prevýšenie 1858 m.

Zavrieť reklamu