Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Cestné

Scott Foil Disc 2018

Na brzdách záleží. Pri modeli FOIL DISC 2018 s diskovými brzdami sa môžete 100% spoľahnúť, že rýchlosť sa dá za všetkých okolností držať do poslednej chvíle.
Biker

Riadenie a rýchlosť pod kontrolou

Verzia s diskovými brzdami a rovnakým ľahkým aero rámom ako variant s ráfkovými brzdami sa stále pohybuje medzi najľahšími aero bicyklami na trhu. Aby bol odpor vzduchu čo najmenší a výkon pri bočnom vetre optimálny, kompletne sme prepracovali vidlicu. Konštrukcia z jedného kusu znížila jej hmotnosť a zvýšila tuhosť.

Aerodynamická konštrukcia

Hlavová aero trubka sa vyznačuje vynikajúcimi aerodynamickými vlastnosťami, najmä pri malých uhloch vybočenia.

Integrované riadidlá Syncros RR1.0 vytvorené špeciálne pre model Foil mu pridávajú na aerodynamickej výnimočnosti.

Vždy najlepší

Foil patrí momentálne nie len medzi najrýchlejšie bicykle, ale prekvapí aj skvelým ovládaním za akýchkoľvek podmienok. Diskové brzdy umožňujú ľahšie predbiehanie a ich maximálna spoľahlivosť môže zásadne rozhodnúť o poradí v cieli.

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu