Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Specialized predstavil limitovanú edíciu rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela

Specialized vyrobil len 200 kusov unikátnych rámov, ktoré majú "spodobniť Remcovu vládu" v cyklistike. Cena tohto rámu je 5700 eur.
Martin Sarvaš
Specialized predstavil limitovanú edíciu rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela

Limitovaná edícia rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela "Remco's Reign". Foto: Specialized

Specialized predstavil Specialized predstavil limitovanú edíciu rámu S-Works Tarmac SL7 Remca Evenepoela s názvom „Remco’s Reign“- Remcova vláda.

Ide o repliku bicykla, ktorý bol predstavený mladému majstrovi sveta Remcovi Evenepoelovi po jeho majstrovskej jazde v septembri 2022.

Unikátny rám odkazuje na Belgičanovu skvelú cestnú sezónu 2022, v ktorej vyhral 16 pretekov vrátane monumentu Liège – Bastogne – Liège, Vuelta a España či majstrovstiev sveta. Evenepoel je v momentálne nepochybne jednou z najväčších mladých hviezd cyklistiky súčasnosti.

Cena tohto zberateľského kúsku je 5700 eur.

Vo veku 22 rokov je Evenepoel najmladším majstrom sveta za posledných 29 rokov a iba štvrtým profesionálnym cyklistom, ktorý kedy vyhral titul majstra sveta, monument a preteky Grand Tour v jednej sezóne.

Na ceste k 16 víťazstvám Specialized odhaduje, že Evenepoel a jeho Tarmac SL7 spolu strávili až 97 kilometrov v sólo únikoch a víťazných ťahoch.

Pozrite si aj ďalšie bicykle profesionálnych cyklistov

Pre Evenepoela bolo víťazstvo na svetovom šampionáte jeho prvé, ale pre Specialized to bol už desiaty titul za posledných 20 rokov – rekord, ktorý v modernej dobe nemá konkurenciu. Do tohto rekordu prispel aj Peter Sagan jeho tromi víťazstvami po sebe v rokoch 2015, 2016 a 2017.

„Tieto exkluzívne zberateľské rámy si ctia jedného z najväčších športovcov našej generácie,“ uvádza Specialized v tlačovej správe.

„Vzdávame poctu majstrovi sveta, samotný rám je ohromujúci. Vďaka luminiscenčným farbám trblietajúcim sa na perleťovom pozadí, transcendentný efekt symbolizuje okamih, keď Remco prešiel od konkurenta k šampiónovi.“

Aktuality

17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu