Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Prvý diel dokumentu How We Roll zo zákulisia zjazdového tímu FMD Racing

Sledujte Tahnée Seagrave, Kaosa Seagrave, Dennisa Luffmana a Phoebe Gale, ako sa pripravujú v predsezónnom tréningu a stanovujú svoje očakávania na tento rok.
Biker
 Video: Prvý diel dokumentu How We Roll zo zákulisia zjazdového tímu FMD Racing

Rok 2022 bol pre zjazdový tím FMD Racing divokou sezónou. Pre Tahnée Seagrave to bol mimoriadne ťažký rok, ktorý sa odohráva takmer úplne v zákulisí, nie ako po iné roky na veľkej obrazovke Red Bullu na pretekoch.

Séria krátkych dokumentárnych videí How We Roll je príležitosťou pre fanúšikov zistiť, čo sa stalo.

Je tu tiež Kaos Seagrave, juniorská talentovaná Phoebe Gail, ktorý sa ocitla v boji o celkové hodnotenie s Kanaďankou Gracey Hemstreet, a Dennis Luffman.

V epizóde 1 How We Roll sa pozrieme na to, prečo je zjazd na horskom bicykli taký jedinečný šport, a predstavíme vám postavy, ktoré tvoria pretekársky tím Canyon CLLCTV FMD. Sledujte Tahnée Seagrave, Kaos Seagrave, Dennis Luffman a Phoebe Gale, ako sa pripravujú v predsezónnom tréningu a stanovujú svoje očakávania na tento rok.

Jazdci odchádzajú z predsezónneho tréningu nadšení a mieria na prvé preteky do francúzskych Lurd. Keďže je celý tím zostavený a pripravený vyraziť na 1. kolo Svetového pohára v zjazde, je čas začať sezónu a cestu v roku 2022.

– Canyon

Aktuality

17:33 Nezastaviteľný Tadej Pogačar zaútočil 14 km pred cieľom a suverénne vyhral kráľovskú etapu Giro d’Italia.

Výborným výkonom prekvapil Nairo Quintana, ktorý skončil v 15. etape na druhom mieste a tretí finišoval Georg Steinhauser. Pogačar si výrazne navýšil náskok v celkovej klasifikácii na necelých sedem minút pred Geraintom Thomasom a Danielom Martínezom.

10:50 Detaily kráľovskej 15. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

S dĺžkou 222 km a prevýšením 5724 metrov ide nielen o najťažšiu vrchársku etapu, ale aj najdlhšiu etapu na tohtoročnom Gire.

Včera 18:03 Sam Bennett dosiahol etapový hetrik na pretekoch Štyri dni Dunkerque.

Bennett si pripísal v piatej etape už tretie etapové víťazstvo na francúzskych pretekoch Štyri dni Dunkerque a aj naďalej je lídrom celkovej klasifikácie. Druhý skončil Paul Penhoët a tretí finišoval Jenno Berckmoes.

Včera 17:48 Filippo Ganna konečne porazil Pogačara a vyhral časovku na Giro d’Italia s priemernou rýchlosťou 53,4 km/h.

Tadej Pogačar mal druhý najlepší čas a na treťom mieste skončil Gannov tímový kolega z Ineosu Thymen Arensman. V celkovej klasifikácii sa Geraint Thomas posunul na druhé miesto pred Daniela Martineza.

17.05.2024 Simona Kuchyňková po skvelom výkone vyhrala preteky Svetového pohára v endure v Poľsku.

Len pred pár dňami sa Kuchyňková tešila z tretieho miesta v úvodnom kole Svetového pohára v endure vo Finale Ligure, no v Poľsku svoje súperky porazila a v kategórii do 21 rokov bola najrýchlejšia.

Zavrieť reklamu