Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Kellys predstavuje elektrobicykle Tygon a Tayen s motormi Panasonic GX Ultimate

Na nových elektrobicykloch od Kellysu zaujme navigácia Komoot a nový 90 Nm motor v spojení so 725 Wh batériou.
Matúš Bušík
Kellys predstavuje elektrobicykle Tygon a Tayen s motormi Panasonic GX Ultimate

Kellys Bicycles predstavuje novú generáciu svojich eMTB hardtailov s plnofarebným bluetooth displejom pre navigáciu počas jazdy, 725 Wh batériou a 90 Nm motorom Panasonic GX Ultimate.

Nové modely budú u predajcov Kellys dostupné už tento mesiac.

Nové funkcie modelov eMTB Tygon a Tayen
– výkonnejšia pohonná jednotka od japonského výrobcu – vlajková loď e-motorov od spoločnosti Panasonic s názvom GX Ultimate, ktorá ponúka mohutný krútiaci moment 90 Nm

-Bluetooth® farebný displej prepojiteľný so športovou navigačnou aplikáciou KOMOOT, ktorá jazdca naviguje priamo z riadidiel, aplikáciou WAHOO, ktorá pridáva extra informácie o kadencii do všetkých vašich záznamov jazdy v aplikácii STRAVA

-KELLYS Re-Charge V10 725 Wh batéria s najlepším pomerom hmotnosti a výkonu vo svojej triede pre dlhý dojazd a lepší zážitok z jazd

Výkonná pohonná jednotka

Panasonic GX Ultimate 2023 je jeden z najkompaktnejších, najľahších a najvýkonnejších e-bajkových motorov vo svojej triede.

S hmotnosťou len 2,9 kg a krútiacim momentom 90 Nm je GX Ultimate pripravený zdolať najstrmšie kopce a horský terén.

Navyše ponúka jedinečný AUTO režim, ktorý monitoruje parametre pri jazde a prispôsobuje úroveň asistencie štýlu jazdy a aktuálnym podmienkam, vďaka čomu poskytuje prirodzenejší pocit z výjazdu a zároveň zvyšuje energetickú efektivitu.

Pocit z jazdy „na booste“ si tak môžete užívať ešte dlhšie!

Bluetooth® Farebný displej s navigáciou

Nové elektrobicykle série R sú vybavené novým Bluetooth® farebným displejom, ktorý poskytuje všetky údaje o jazde, ako sú aktuálna rýchlosť, dojazd, priemerná rýchlosť, kadencia a mnohé ďalšie.

Navyše, nový displej je možné spárovať s vaším mobilným zariadením a aplikáciami Komoot/Wahoo a vytvoriť tak integrovaný navigačný systém pre elektrobicykel, ktorý vám ukáže cestu v horskom teréne aj na ceste, alebo rozšíri možnosti vkladania údajov o kadencii vďaka snímačom v motore v záznamoch jazdy v aplikácii STRAVA.

Okrem toho môžete svoje mobilné zariadenie nabíjať priamo cez micro USB port v displeji!

Nové elektrobicykle série R sú vybavené najnovším farebným Bluetooth® displejom Panasonic.

Toto kompaktné zariadenie vďaka clear LCD displeju poskytuje všetky potrebné údaje vrátane navigácie.

Tlačidlá umožňujú jednoduchý prístup k najpotrebnejším funkciám: prepnutie režimu podpory, menu, zapnutie/vypnutie, režim chôdze.

Vylepšený roboticky vyrobený rám v Európe

Všetky elektrobicyklové rámy série R sú vyrábané priamo v Európskej únii procesom laserového rezania a robotického zvárania pre maximálnu kvalitu a presnosť.

Súčasťou rámu je aj jedinečný celohliníkový laserovo rezaný kryt batérie pre dosiahnutie najvyššej úrovne priemyselného spracovania.

Okrem toho sú všetky rámy vyrábané s úchytmi kolies na pevné osi pre lepšiu tuhosť a dokonalý zážitok z jazdy.

Výkonná batéria

Najnovšia li-ion KELLYS RE-CHARGE V10 batéria ponúka 725Wh pri hmotnosti len 3,7kg s najlepším pomerom kapacity a hmotnosti vo svojej triede – 194Wh (5,35Ah) na kilogram váhy.

KELLYS dokazuje, že veľká batéria môže byť zároveň aj ľahká – vďaka napájacím článkom najnovšej generácie a pokročilému gélovému chladeniu.

Batéria je navyše plne vyberateľná. Okrem toho je teraz k dispozícii rýchle nabíjanie batérie vďaka 4,5Ah nabíjačke (5 h – 80%, 6 h – 100%).

Všetky tieto funkcie budú dostupné aj na nových touringových elektrobicykloch – KELLYS eCARSON a eCRISTY.

www.kellysbike.com

Aktuality

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

Zavrieť reklamu