Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Kellys Factory Store má svoju pobočku aj v Bratislave

Od leta máte možnosť navštíviť Kellys Factory Store, obchod v blízkosti cyklotrasy, kde vám okrem iného požičajú aj elektrobicykle.
Matúš Bušík
Kellys Factory Store má svoju pobočku aj v Bratislave

Nový koncept Kellys Factory Store označuje predajne s elektrobicyklami, bicyklami a príslušenstvom výlučne značky Kellys.

V súčasnosti funguje na Slovensku 5 predajní Kellys Factory Store a poslednou otvorenou, a teda najnovšou predajňou, je bratislavská pobočka.

Okrem hlavného mesta nájdete prevádzky Kellys Factory Store v Dunajskej Strede, Nitre, Košiciach a v Prešove.

Sortiment a služby

Vo všetkých predajniach Kellys Factory Store nájdete široké spektrum elektrobicyklov, bicyklov, príslušenstva a doplnkov výhradne značky Kellys.

Ponúkajú všetko od oblečenia, prilieb, dresov, okuliarov a tretier až po príslušenstvo ako tašky, držiaky, stojany, pumpy a náhradné diely na bicykle či elektrobicykle. Na svoje si prídu aj malí bajkeri už od dvoch rokov.

Každá z predajní je vybavená profesionálnym servisom, v ktorom sa vám postarajú o elektrobicykel alebo bicykel akejkoľvek značky.

Okrem toho, všetky Kellys Factory Store fungujú aj ako požičovne elektrobicyklov, takže si môžete vyraziť na e-biku, hoci ho nevlastníte.

Kellys Factory Store poskytujú navyše dovoz objednaného tovaru až k vám domov.

Otvorenie predajne Kellys Factory Store v Bratislave

V rámci otvorenia nového biznis parku Square Bizz v Devínskej Novej Vsi sa 21. 6. 2022 uskutočnilo aj slávnostné otvorenie predajne Kellys Factory Store.

Po krátkom kultúrnom programe a slávnostných príhovoroch sa prítomní mohli pustiť do skúšobných jázd na rôznych typoch bicyklov.

Vyskúšať sa dal aj Kellys Theos F90 – špičkový elektrobicykel vyrobený z nového typu oceľovo-karbónového kompozitu.

Na bicykloch sme mali možnosť vidieť aj viaceré známe osobnosti a ambasádorov značky Kellys – napríklad Attilu Végha, Moniku Hilmerovú s Jarom Bekrom alebo známu blogerku Sandru Svitekovú, ktorá založila účet Dejepis inak.

Kellys Factory Store Bratislava

Predajňa s rozlohou približne 450 m2 pôsobí na prvý pohľad vzdušne a príjemne. Okrem elektrobicyklov a bicyklov tu nájdete aj oblečenie a príslušenstvo, bez ktorého sa správny bajker nezaobíde.

Hneď pri vstupe vás upúta farebná pestrosť bicyklov, dizajnových odrážadiel a doplnkov, čo vytvára perfektný vizuál predajne.

Z pohľadu zákazníka oceňujem aj samostatný vstup do servisu, ktorý sa tak stáva bezproblémovým; je vidieť, že v Kellys myslia na všetko.

Okrem toho vám tu radi urobia dobrú kávu, ktorú si môžete vychutnať pri bikovom videu.

Jednoducho moderný obchod, ktorý poskytuje služby na úrovni.

Kto má chuť sa o tom presvedčiť na vlastné oči, môže tak urobiť v pracovnom týždni od 9.30 do 18.00 hod., alebo v sobotu od 9.00 do 12.00 hod.

My sa pýtame, Kellys odpovedá

Biker: Kedy, ako a prečo vznikol nápad otvárať Kellys Factory Store? Je to cesta, ktorou sa chcete v budúcnosti uberať? A existuje podobný koncept aj v iných krajinách ako na Slovensku?

Kellys: Predajne Kellys Factory Store vznikli z potreby trhu prinášať kvalitné produkty a služby ponúkané spolu na jednom mieste a v dostupnej vzdialenosti. Týmto spôsobom máme možnosť na jednom mieste ponúknuť našim zákazníkom nielen všetky naše produkty od elektrobicyklov až po oblečenie, doplnky a príslušenstvo, ale aj nadštandardne kvalitné služby profesionálne vyškolených predajcov a servisných technikov. Naši zákazníci majú navyše možnosť požičať si elektrobicykel v dostupnej vzdialenosti. Okrem Slovenska plánujeme ďalšie otváranie Kellys Factory Store aj v zahraničí, napríklad v Českej republike alebo v Poľsku.

Biker: Predajňa v Bratislave má okolo 450 m2 a vysoké stropy. Prečo ste sa rozhodli pre takýto priestor?

Kellys: Do novej predajne Kellys Factory Store Bratislava sme plánovali okrem celého sortimentu bicyklov a príslušenstva, servisu, požičovne a zázemia umiestniť aj skúšobné kabínky a posedenie pre zákazníkov. Pre novú predajňu sme preto hľadali vzdušný priestor, kde sa budú zákazníci cítiť príjemne, bicykle nemusia byť na seba natlačené a na všetko bude dostatok miesta.

Biker: Čo vás viedlo k otvoreniu bratislavskej pobočky práve v Devínskej Novej Vsi? Aké sú výhody tejto lokality?

Kellys:Hľadanie priestorov pre novú predajňu Kellys Factory Store v hlavnom meste bol dlhodobejší proces, v rámci ktorého sme zvažovali niekoľko lokalít. V Devínskej Novej Vsi nás oslovil najmä projekt novostavby obchodných priestorov s dostatočnou rozlohou, kde sa naši zákazníci nebudú cítiť stiesnene. Orientácia obchodu je navyše smerom k hlavnej ceste, preto je dobre viditeľný. Okrem toho má táto lokalita veľký potenciál a rozrastá sa nielen o čoskoro otvorenú novú nemocnicu, ale aj o ďalšie obchodné priestory a bytové domy. V neposlednom rade nás o tejto lokalite presvedčila aj cyklotrasa vedúca priamo popri našej predajni.

Biker: Bude sa predajňa v budúcnosti špecializovať na určitý druh sortimentu? Čo ukázali skúsenosti v ostatných KFS?

Kellys: Každý Kellys Factory Store je špecifický vzhľadom na svoju lokalitu. V lokalitách bližšie pri kopcoch sa predávajú viac horské bicykle, v rovinatejších oblastiach zasa cestné/gravel alebo krosové bicykle. V Kellys Factory Store Bratislava predpokladáme, že bude dopyt najmä po bicykloch strednej a vyššej triedy a, samozrejme, po elektrobicykloch, ktoré nezávisle od lokality stále viac získavajú na popularite.

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu