Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Hyundai IONIQ 6 je aerodynamický klenot so špičkovými parametrami.

Očakávaná novinka od automobilky Hyundai, elektrický streamliner IONIQ 6, je v predaji už aj na Slovensku. Jeho cena začína na 46 490 eurách a hrdí sa elegantným aerodynamickým dizajnom, mimoriadnou efektivitou a technológiami, ktoré ocenia aj najnáročnejší zákazníci.
Matúš Bušík
Hyundai IONIQ 6 je aerodynamický klenot so špičkovými parametrami.

Prebuďte svoj svet

Prebuďte svoj svet. To je slogan, ktorým Hyundai uvádza na trh svoju najväčšiu tohtoročnú novinku, elektrický IONIQ 6. Ide o v poradí druhý model z radu IONIQ, novej línie čisto elektrických vozidiel, ktorej éru odštartoval na celom svete oceňovaný IONIQ 5.

Kým IONIQ 5 si získal slávu a uznanie pre svoj retrofuturistický dizajn s ostrými hranami, IONIQ 6 je limuzínou s ladným aerodynamickým tvarom.

Aerodynamický streamliner

IONIQ 6 s nadčasovou estetikou streamlinera sa môže pochváliť mimoriadne nízkym koeficientom odporu iba 0,21!

Vďaka dokonale aerodynamickej siluete a viacerým funkčným prvkom ponúka toto mimoriadne vozidlo s dĺžkou vyše 4,8 metra spotrebu už od 14 kWh/100 km.

S väčšou batériou s kapacitou 77,4 kWh dosahuje IONIQ 6 dojazd až do 614 kilometrov na jedno nabitie.

Tieto špičkové parametre podčiarkuje jeho schopnosť ultra rýchleho nabíjania. Na 351 kilometrov jazdy postačí len 15 minút nabíjania na dostatočne výkonnej nabíjačke.

Zameraný na človeka

Interiér IONIQ 6 je plne zameraný na človeka. Priestranný, pohodlný, inšpiratívny.

Špeciálne relaxačné sedadlá v prednom rade či atraktívne dvojfarebné ambientné podsvietenie, ktoré je citlivé na rýchlosť jazdy auta, vytvárajú osobný priestor, plný praktických funkcií a udržateľných materiálov.

Bezpečnosť posádky je vždy na prvom mieste a stará sa oň plejáda najmodernejších bezpečnostných systémov a asistentov.

Technologicky progresívny

Technologickí nadšenci uvítajú digitálne spätné zrkadlá, ktoré sú za príplatok dostupné v najvyššej verzii výbavy Premium.

Prakticky orientovaní zákazníci zasa ocenia inovatívnu funkciu Vehicle-to-Load (V2L), ktorá robí z auta doslova pojazdný zdroj energie so schopnosťou napájania elektrických zariadení s príkonom až do 3,6 kW!

V predajniach už na jar

Elektrický IONIQ 6 s cenou od 46 490 € s DPH je v ponuke v 7 rôznych konfiguráciách z pohľadu kapacity batérie (53 kWh a 77,4 kWh), pohonu náprav (4×2 a 4×4) a úrovne výbavy (Family, Style, Premium).

Už dnes je možné vyžiadať si naň na mieru šitú cenovú ponuku prostredníctvom online konfigurátora na webe Hyundai.sk a u predajcov Hyundai.

Prvé kusy IONIQ 6 dorazia do predajní na jar roku 2023.

Buďte pri tom. Prebuďte svoj svet.

www.hyundai.sk

Aktuality

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Včera 09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

17.04.2024 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu