Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Nová kolekcia Motion Z2 prináša živosť do osvedčených materiálov a sofistikovaných strihov

Biker

Kolekcia Motion Z2 prináša živosť do osvedčených materiálov a sofistikovaných strihov. Ľahké, elastické a priedušné tkaniny poskytujú maximálne pohodlie, zatiaľ čo elegantný a moderný vzhľad kolekcie umocňujú výrazné farby s dynamickým prvkom na hrudi.

Dres Motion je vyrobený v klasickom strihu z nášho osvedčeného materiálu Spinn, ktorý sa vyznačuje vynikajúcou elasticitou a odvodom potu. Elastické rukávy sa dokonale prispôsobia tvaru tela. Dynamické farby s postupným prechodovým vzorom na hrudi dodávajú dresu Motion Z jednoduchý a moderný vzhľad.

V chladnejšom počasí je náš dres Motion s dlhými rukávmi spoľahlivou voľbou. Na zabezpečenie tepelného komfortu počas jazdy sme použili izolovaný a počesaný materiál. Elegantný dizajn s postupným prechodom farieb dodáva dresu Motion moderný a dynamický vzhľad.

Kraťasy Motion sú vyrobené z kvalitnej a kompresnej tkaniny Lycra Power, ktorá sa vyznačuje vynikajúcou pružnosťou a priedušnosťou. Sieťované šle sú skonštruované v kombinácii s dvoma pevnými popruhmi na prednej strane pre lepšie a pohodlnejšie nosenie šortiek. Pohodlné sedlo ZOOM X zaručuje komfort pri krátkych aj stredne dlhých jazdách.

Aktuality

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

03.05.2024 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

03.05.2024 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

03.05.2024 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu