Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Stevens predstavuje novú kolekciu pre sezónu 2022

Biker
Stevens predstavuje novú kolekciu pre sezónu 2022

Už šiestu sezónu je CYKLOŠVEC s.r.o. dovozcom kvalitných bicyklov z Hamburgu do Českej republiky a na Slovensko. Stevens, ako jeden z najväčších nemeckých výrobcov bicyklov sa v minulosti dostal nielen v našich končinách do povedomia najmä vďaka cyklokrosovým závodným špeciálom.

Cyklokrosové bicykle má, samozrejme, stále v ponuke a postupná evolúcia topmodelu Superprestige doviezla k vavrínom nejedno slávne meno. Okrem toho ale samozrejme nemôže nechať bez povšimnutia súčasnú vlnu gravel a elektrobicyklov.

Stevens Superprestige

Ponuka štrkoletov je skutočne široká a nová pohodlná geometria spolu s obrovským množstvom montážnych bodov pre tašky a výbavu priamo láka k (nielen) bikepackingovým dobrodružstvám.

Základný model Tabor na Shimane GRX 400, stredne vybavený model Gavere s kombináciou GRX 400/600 a najvyšší Prestige s GRX 800 spája zhodný rám z trikrát zoslabovaného hliníka 6061. Ak túžite po karbóne, uspokojí vás novinka pre rok 2022, model Camino ktorý je dvoch verziách výbavy.

Stevens Prestige

Pokiaľ nahliadneme do širokej ponuky z druhej strany, nie je možné prehliadnuť nový rad celoodpružených elektrobicyklov E-Inception. Mullet koncepcia (predné 29“ a zadné 27,5“ koleso), karbónové alebo hliníkové rámy so skrytou batériou, špičkové odpruženie, silné motory s vysokokapacitnými batériami Shimano alebo Bosch. Tak vyzerá v súčasnosti recept na zábavu. Na plný plyn do kopca aj z kopca.

Stevens E-Inception

Pre pokojnejšie nátury či ekologicky založených jedincov má hamburský výrobca veľkú ponuku bicyklov aj elektrobicyklov, vhodných pre mestskú jazdu, cestovanie aj dochádzanie do práce.

A, samozrejme, nemožno zabudnúť na tých, ktorým jazda bez motora nie je cudzia a chcú sa povoziť na krásnom cestnom alebo horskom bicykli. Obom táborom je čo ponúknuť – od základných hliníkových modelov po karbónové závodné stroje.

Cestárom je navyše ponúknutá možnosť skladby vysnívaného bicykla na zákazku v rámci tzv. Custom programu či kúpy samostatnej rámovej sady.

V ponuke štandardných cestných bicyklov dominuje karbónový model Izoard v dvoch prevedeniach výbavy, hliníkovú ponuku zastupujú modely Aspin, Stelvio a San Remo líšiace sa zostavou komponentov.

Stevens Izoard

V MTB sektore nájdeme na najvyššom poste karbónový hardtail Sonora opäť v niekoľkých prevedeniach – v tom najvyššom prevedení s bezdrôtovou verziou radenia SRAM GX AXS.

Stevens Sonora

V našich končinách najpredávanejšia kategória hliníkových hardtailov je zastúpená obľúbenými modelmi Colorado 401, Sentiero, Devil´s Trail, Applebee, Taniwha a Tonga.

Všetky modely majú univerzálnu športovú geometriu pre každodenné použitie a sú ponúkané so širokej škále veľkostí, pričom vždy tie najmenšie majú 27,5“ kolesá a ostatné sú postavené na 29“ kolesách.

Ponuka z nemeckého prístavu je naozaj široká a odráža sa v nej 30 rokov skúseností pôsobenia na trhu – pokiaľ sa chcete odlišovať od ostatných, určite značku Stevens pri svojom výbere neprehliadnite.

Ďalšie info:

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu