Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Bicykle Specialized si už môžete kúpiť aj online, vyzdvihnúť v predajni alebo nechať doručiť domov

Specialized prepojil kamenné predajne s online svetom a prináša svojim zákazníkom ucelený systém nakupovania bicyklov a doplnkov Integrated Market Place.
Biker
Bicykle Specialized si už môžete kúpiť aj online, vyzdvihnúť v predajni alebo nechať doručiť domov

Po desaťročiach vývoja dokonalých bicyklov a doplnkov sa Specialized rozhodol zdokonaliť aj spôsob ich predaja, aby sa ešte viac priblížil svojim zákazníkom.

Rovnako ako sa menia produkty, aby vyhoveli potrebám hobby aj profi jazdcov, menia sa aj služby, aby zákazníci mohli byť obslúžení kedykoľvek, kdekoľvek a akokoľvek si to želajú.

Specialized Integrated Market Place je komplexný ekosystém predaja, ktorý je súčasťou misie rozpoznávania potrieb jazdcov a budovania dôveryhodného, zmysluplného a priameho vzťahu s nimi.

Pre tých, ktorí preferujú návštevu kamennej predajne, sa nič nemení, ale tým, čo vášnivo využívajú na výber  a nakupovanie online prostredie, sa otvárajú nové možnosti.

Vyzdvihnutie v predajni

V Specialized sa už pred niekoľkými rokmi rozhodli, že ku klasickému nákupu v kamennej predajni pridajú nové možnosti a svoje služby pre koncových zákazníkov začali rozširovať. Zvýšila sa podpora predaja v kamenných predajniach, s ktorými sa na webe zdieľajú ich aktuálne skladové zásoby.

Pri prehliadaní bicyklov a doplnkov tak dokážete veľmi jednoducho zistiť, ktorý konkrétny obchod má vybraný tovar skladom a na základe toho si ho môžete ísť kúpiť, takpovediac, naisto.

Časom k tejto možnosti pribudla aj služba Click and collect, ktorá prináša praktickú možnosť kúpiť si tovar online a nechať si ho doručiť z cen- trálneho skladu do vami vybranej predajne, kde si ho vyzdvihnete.

Výhodou tejto formy nákupu je najmä to, že nie ste limitovaný vý- berom zo skladových zásob svojej obľúbenej predajne a nemusíte za svojím bicyklom alebo doplnkami cestovať ani do vzdialených predajní.

Doručenie domov

Doručenie domov, teda Riders direct, je priamy predaj tovaru vrátane bicyklov zákazníkom a spočíva v tom, že si na webe Specialized vyberiete konkrétny model v želanej farbe a veľkosti, zaplatíte ho online platbou a necháte poslať na vybranú adresu.

Potom už len počkáte, kým vám bicykel zabalený v pevnej eco-frien- dly škatuli príde až pred dvere. Bicykel bude vopred zmontovaný, nastavený, profesionálne otestovaný a po vybalení behom niekoľkých okamihov pripravený na jazdu.

Žiadna komplikovaná montáž nie je potrebná a na jeho sprevádzkovanie vám stačí len otočiť riadidlá, utiahnuť predstavec, namontovať pedále a upraviť výšku sedla. Nemusíte sa teda ničoho báť.

Od Specialized spolu s bicyklom dorazí aj QR kód s návodom a ilustračnými videami, ktoré vám so sprevádzkovaním bicykla pomôžu. Informujú vás tiež o tom, ako riešiť následný servis a prípadné reklamácie. V praxi teda tento druh nákupu funguje tak, že ak si to neželáte, vôbec nemusíte merať cestu do predajne.

Potrebujete napriek tomu pomoc?

Žiadny problém. Online nákup vôbec neznamená, že sa starostlivosť o zákazníka končí. Práve naopak. Ak si čímkoľvek nebudete istí, v Specialized Rider Care je vám k dispozícii online alebo telefonická podpora, kde dostanete odpovede na všetky otázky.

Samozrejme, v prípade potreby sa môžete obrátiť aj na najbližšieho predajcu Specialized a využiť asistenciu personálu alebo odborný servis. Prípadne si pri kúpe bicykla online namiesto doručenia domov zvoľte možnosť vyzdvihnutia v predajni Click and collect.

Ak dávate prednosť nákupu v kamennom obchode, predajcovia Specialized sú vám ako vždy k dispozícii, aby vám pomohli vybrať si bicykel a zaistili, že budete mať ten naj- lepší zážitok z jazdy na celý život. Stačí sa len rozhodnúť, ktorý spôsob nákupu vám vyhovuje najviac.

Najčastejšie otázky

Ktoré bicykle si môžem nechať doručiť domov?

  • Na stránke specialized.com si môžete vybrať z mnohých modelov horských, cestných, active aj detských bicyklov a pri kúpe využiť možnosť doručenia domov.
  • Kúpa elektrobicyklov Turbo online je zatiaľ dostupná len s možnosťou koncového vyzdvihnutia v predajni.
  • Nezabúdajte, že službu Doručenie domov môžete využívať nielen na nákup bicyklov, ale aj širokej škály doplnkov Specialized.

Dokážem si bicykel doma zložiť?

  • Váš nový Specialized bude pripravený na jazdu v priebehu niekoľkých minút bez nutnosti zložitej montáže.
  • Bicykel je v škatuli kompletne zložený, chýbajú na ňom len pedále.
  • Jediné, čo musíte dotiahnuť je predstavec, ktorý je namontovaný, ale mierne povolený tak, aby bolo možné riadidlá otočiť o 90° a bicykel sa zmestil do škatule.
  • Všetky bicykle sú sériovo dodávané s dušami, ktoré sú nafúkané.
  • Ak ste si objednali model, ktorý má kolesá a plášte s možnosťou bezdušového použitia, nájdete v balení aj bezdušové ventily a pásku na utesnenie ráfikov.
  • Ak má objednaný model teleskopickú sedlovku, je zasunutá v ráme a pripojená na ovládanie. Radenie je nastavené a brzdy dokonca prešli skúškou na testovacom valci.
  • V balení ešte nájdete základný momentový kľúč a ochranné nálepky na rám.

Čo ak budem musieť bicykel vymeniť?

  • Ak z akéhokoľvek dôvodu nebudete so svojím novým bicyklom spokojní, alebo si objednáte nesprávnu veľkosť, môžete ho vrátiť alebo vymeniť v novom/ nepoužitom stave do 30 dní od doručenia.
  • Pracovník Specialized Rider Care vás nasmeruje na portál pre vrátenie tovaru na specialized.com.

Všetky potrebné informácie ohľadom online nákupu a zákazníckej podpory nájdete na stránke specialized.com.

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu