Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Ako ošetriť rany po pádoch? Alfasilver sprej na každý pád a odreninu

Tiež sa vám niekedy stalo, že odrené koleno, lakeť alebo ruka po páde z bicykla alebo kolieskových korčúľ pokazili celý váš výlet? Či už spadne skúsený biker po dlhom skoku, rekreačný cyklista, ktorý zabudol na zacvaknuté tretry alebo začínajúci malý cyklista, takáto odrenina môže pokaziť deň a vždy si vyžaduje rýchle ošetrenie.
Biker
Ako ošetriť rany po pádoch? Alfasilver sprej na každý pád a odreninu

Zdravotnícka pomôcka Alfasilver zabezpečuje všetky potrebné funkcie „prvej pomoci“ pri poraneniach, ako sú odreniny alebo drobné rany. Vďaka striebru, ktoré Alfasilver obsahuje, urýchľuje hojenie, chráni ranu pred ďalšou infekciou, prekryje ju a zároveň nechá dýchať, čím sa rana hojí bez väčších komplikácií a zápalov.

Veľkou výhodou, najmä pri menších deťoch, je, že ak rana neobsahuje viditeľné nečistoty, nie je nutné do nej zasahovať, stačí ju len „postriekať“ a máme ošetrené. Navyše, Alfasilver v rane nepáli a neštípe, čo ozaj ocenia hlavne deti.

Prečo alfasilver?

Striebro je na odreniny a chronické rany to pravé

Striebro sa čoraz častejšie využíva pri liečbe chronických a akútnych rán a taktiež pri bežných odreninách, rezných ranách alebo ľahších popáleninách. Alfasilver je dostupný ako sprej obsahujúci jemný prášok, ktorý sa viaže na mokré plochy rany (krv, výpotok alebo hnis).

Tento prášok je kremičitý zeolit a dokáže zastaviť aj drobné krvácanie. Prášok ranu zakryje, priľne k nej a strieborné ióny tak môžu trvale pôsobiť v rane pri hojení. Na takého povrchové rany už potom nie je potrebné dávať náplasť, prípadne obväz, čo je veľmi praktické najmä v miestach kĺbov alebo namáhaných plôch, kde sa často náplasť aplikovať nedá.

Alfasilver je zdravotnícka pomôcka dostupná v 125 ml balení, takže vám vydrží dlho a stane sa neoddeliteľnou súčasťou vašej výbavy na letné výlety, športovanie či záhradkárčenie, skrátka tam, kde môžu vznikať drobné úrazy a odreniny.

Vaše komentáre

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu