Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Poradňa

Bulldog vie, ako na mužskú pleť

Kozmetika pre mužov! Čo? Že to nie je téma pre vás? Dovoľte nám presvedčiť vás, že to nemusí byť ani otrava, ani nuda. Stačia tri minúty denne v kúpeľni navyše a fajnová pleť je na svete. Britská vegánska značka Bulldog Skincare for men je vyvinutá výhradne pre starostlivosť o mužskú pleť a nekopíruje žiadne ženské rituály. Vie, čo je pre mužov dôležité. Ponúka funkčnosť, rýchlosť a jednoduchú aplikáciu.
Biker
Bulldog vie, ako na mužskú pleť
Bulldog pozná odpoveď na akúkoľvek mužskú pleť

Produkty Bulldog sú plné prírodných ingrediencií a sú vytvorené výlučne iba pre mužov. Žiadna pánska odnož dámskeho kozmetického gigantu, ale od začiatku koncept starostlivosti o pleť a fúzy vytvorený mužom pre mužov.

Mladý Brit Simon Duffy sa v roku 2006 chcel starať o svoju pleť, ale vtedy nenašiel žiadny vhodný produkt.

Preto si ho vytvoril… pre seba i všetkých mužov, ktorým nie je jedno, ako vyzerajú. A tak Bulldog už viac ako 15 rokov úspešne rieši témy všetkých typov mužskej pleti – od mastnoty, cez kožu suchú ako papier po vráskavého šarpeja.

Čo Bulldog vyznáva a prečo je najlepším parťákom pre každého muža

Bulldog skvele kombinuje úžasné prírodné ingrediencie s modernými vedeckými poznatkami. V produktoch nájdete potrebné aloe vera, zelený čaj, camelinový, ovsený či baobabový olej.

Všetko je citlivo a účinne skombinované vo formulách, ktoré pleti prospievajú, vracajú jej viditeľnú hebkosť a sviežosť. Všetko bez parfumovania, bez parabénov, v recyklovateľných obaloch a v úplne vegánskom zložení.

Bulldog je jednoducho najlepším parťákom pre každého muža!

Trojkrokový rituál, ktorý netrvá viac ako tri minúty času!

1. krok: ČISTENIE –  Bulldog Original Face Wash (Bulldog Čistiaci gél pre normálnu pleť

Nevysušujúci čistiaci gél Bulldog obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Nelepí, nemastí a pokožku krásne vyčistí.

Použitie: Pokojne každé ráno aj večer. Stačí malé množstvo vmasírovať do pokožky tváre a potom zmyť.

2. krok: HOLENIE – holiaci strojček Bulldog Original

Pre akýkoľvek styling – pre perfektne strihané bokombrady, briadku alebo  jednoducho nahladko.

Päť čepieľok z kalenej ocele, zvlhčujúci prúžok s baobabovým olejom, precízny zastrihávač, výkyvná hlava a rukoväť z bambusu. Obal je vyrobený z plne recyklovateľného materiálu.

3. krok HYDRATÁCIA – Bulldog Hydratačný krém pre normálnu pleť   

Hydratačný krém Bulldog obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Hydratuje pleť bez toho, aby zanechal lepkavé alebo mastné zvyšky. Pokožka je zdravšia a hebká na dotyk.

Použitie: Ráno i večer aplikujte malé množstvo krému na vyčistenú pokožku tváre i krku.

Voilá, a je hotovo!

Čo poviete? Stálo to za to, vziať starostlivosť o pleť do svojich rúk, však!

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu