Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinka: Scott Spark 2022 s integrovaným tlmičom

Cenovo sa začínajú na najdostupnejšom modeli Spark 970 za 2399 eur až po najdrahší Spark RC SL EVO AXS za 13-tisíc eur.
Biker

Scott predstavil úplne nový Spark, ktorý je už štvrtou generáciou tohto modelu od roku 2008. Nová generácia Sparku prešla kompletným redizajnom.

Týka sa pretekárskeho XC bicykla RC, trailovej verzie 900 i ženskej verzie Contessa, na ktorej jazdí Kate Courtney. Nový Spark vyzerá úplne inak ako jeho predchodca, avšak nie je prvým, kto prišiel na trh s takýmto dizajnom.

Nový Spark sa veľmi podobá na model Unplugged od švajčiarskej značky Bold Cycles, ktorej väčšinový podiel kúpil práve Scott v máji 2019. Nový Spark síce obsahuje niektoré dizajnové prvky Boldu, ale ide o úplne nový bicykel.

V modelovej rade Spark 2022 bude až 26 rôznych verzií bicyklov, a to vrátane ženskej verzie Contessa.

V ponuke bude päť levelov podľa materiálu rámu: tri karbónové modely,  jeden karbónovo-hliníkový hybrid a jeden hliníkový model.

Cenovo sa začínajú na najdostupnejšom modeli Spark 970 za 2 399 eur až po najdrahší Spark RC SL EVO AXS za 12 999 eur.

www.scott-sports.com

Vaše komentáre

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu